Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar btr olabilmek için belli bir saatin altında ders olması gerekiyor mu? Örneğin 20 saatin üstündeyse ders saatimiz btr olamaz diye bir durum söz konusu mu?
Ya arkadaslar bu illeriniz nasil bole bise yapabilir akil var mantik var mahkemeye verin arkadas yonetmelik disi nasil hareket eder allahim ya neymis 20 ssati gormeden yapmiyolarmis ya bole sacmaligi yapan ilmi olur arkadaslim gidin anlatin birakin yapmasinlar yapmama nedenlerini yazili dilekce ile bildirsinler sizde mahkemer verin yuh artik
İl memler bazıları kasıtlı olarak yanlışında ısrar ediyor.Hepsi bir eyalet havasında. Nasılsa kendileri koltukta sadece emir yağdırıyor.
2 sene önce benim 14 dersim var. 21 e tamamlatmak için uzak bir okula 6 saat görevlendirmek istediler istememe rağmen. Çünkü 6 saati olan öğretmenleri müdürleri yanında tuttu. Bsşka okula göndermedi. Benim müdür iş bilmez korkağın tekiydi. Neyseki formatörlük yazısı geldi kurtuldum
Her şey yönetmelikte açık. Kendi istekleri doğrultusunda böyle bir kararı nasıl alıyorlar anlamadım. Bizim ilde bütün köy okulları dahil hemen hemen her öğretmeni kendi okulunda BTR yapıyorlar. Ama ders saati az olan öğretmenleri (istekleri doğrultusunda tabi) liselerde görevlendiriyorlar. Mesela benim gibileri
Dilekçe yazıp nedenini sorun. Sonra da gerekirse mahkemeye gidin. Ya da sessiz kalın kim uğraşacak bununla deyin ve hep öyle muamele olsun bundan sonra da.