sabangurdal
Üye
Başka okulda btr olarak görevlendirildiğimizde hizmet puanımız hangi okula göre alınıyor.
Uzun zamandır görevlendirme bilgileri Mebbise işleniyorbu yeni mi çıktı arkadaşlar BTR liğin mebbise işlendiğini bilmiyodum
Hizmet puanınızı görevlendirildiğiniz okuldan alırsınız. Görevlendirmeler tam zamanlı düşünülür.Başka okulda btr olarak görevlendirildiğimizde hizmet puanımız hangi okula göre alınıyor.
Hocam puanlar aylık veriliyor. Görevlendirme işlendiği anda görevlendirildiği kuruma göre puanı hesaplanıyorsüre 6 aydan fazla ise görevlendirildiğiniz okula göre
Hocam ben tam dediğiniz durumdayım kadromun olduğu yerde de derse giriyorum ancak mebbise tam zamanlı işleniyor. Yani ders tamamlama yapılmadı. Bu durum için bildiğiniz resmî yazı var mı?Hizmet puanınızı görevlendirildiğiniz okuldan alırsınız. Görevlendirmeler tam zamanlı düşünülür.
Sadece görevlendirildiğiniz okula gidiyorsanız sorun yok. Ama aynı zamanda kadronuzun olduğu okula da gidiyorsanız o zaman ders tamamlama olarak işlenmeli. O zaman kadronuzun olduğu yerden puan alırsınız.
Zamanında ilk yapan memur o ilde-ilçede nasıl başlatmışsa öyle gider. Yerine sonradan gelenler de aynı şekilde yapar düzen bozulmasın diye. Bu durumu düzeltmek çok zoryine yeniden herkes kafasına göre A ilinde görevlendirme olarak ekliyorlardi B iline tayin oldum ders tamamlama olarak giriyorlar
ekstra puan yok hocam. Sadece görev yerine bağlı puan var.btr olarak görevlendirildiğimizde ekstra puan alıyor muyuz hizmet puanı?