yok öyle bir şey. verilemez. bu konu net. verilmesin de zaten. çok istiyorsanız kulüp alabilirsiniz sadece.verilir ihtiyaç varsa yazısıda vardı
Sayın Hocam idarecinize, ek ders öderseniz size zimmet çıkıyormuş deyin.teşekkür ederim cevaplarınız için. lakin bu maddeyi (3.madde) okutunca burada sınıf verilemez diye bir şey yazmıyor, diyor müdür bey. anlatamadım gitti. il formatörü verilebilir, ücretini alamazsınız diyor. karmakarışık bir iş oldu. ayrıca sen iki gün btrsin diğer günlerde buradasın o günlerde görevin yok o yüzden alırsın diyor. mebime sordum ordan da genelge yönetmelik tarih ve sayılarını veriyorlar. onlar da bildiğimiz yazılar.
Hocam ücretini ödeyemeyeceği bir şeyi veremez. O zaman idareciye versin sınıf rehberliğini nasılsa ücret ona da ödenmiyor. Farkı yoködemeyecek onu. söylemeyi unutmuşum.
Ne demek istediniz de söyleyemediniz? Ya da bana mı öyle geldi? İdareci misiniz yoksa? Yoksa sınıf rehber öğretmeni misiniz?. neyse
yok hocam birsey yazmıstım her zamanki söylediklerimiz kar etmiyor diye neyseye çevirdim kişiye özel birşey yazmamNe demek istediniz de söyleyemediniz? Ya da bana mı öyle geldi? İdareci misiniz yoksa? Yoksa sınıf rehber öğretmeni misiniz?