BTR görevlendirmesinde yeni boyut...

Kodla Büyü

mciner43

Aktif Üye
Okulumuzda fatih projesi uygulanmakta olup 29 adet etkileşimli tahta, ağ alt yapısından tabletine herşey mevcut durumda. Görevlendirmem normal şekilde kendi okuluma çıktı. Anormal olan ayrıca 2. bir okula daha görevlendirildim. (Bu arada dilekçemde kendi okulumdan başka okulu yazmamıştım.)
Başka bir arkadaş ise okulunda fatih projesi uygulanmadığı için dolayısıyla başka lisede görevlendirilmesi gerekirken 2 ayrı lisede görevlendirilmiş. Yani 3 okulda çalışacak. Bazı arkadaşlar ise sadece kendi okulunda görevlendirilmiş.
Forumdaşlara içimi dökmek istedim...

Önümüzdeki yıllar için zemin hazırlanıyor gibi geldi bana. Yakında bizim illere de yaparlar. Tahminen BTR görevi için +2 okul daha yazıp, dersine de gir hocam derler. :-1:

hocam hangi ilde oldu bu olay, kaç saat dersiniz vardı kendi okulunuzda?

benim bulunduğum ilçede bizim okul dahil 4 okulun elektirk bağlantıları bitirilmedi ama büyük ihtimalle
2 döneme yetişir.o zaman bölgemiz de btr isteyen öğretmen sayısı yetmiyor.o zaman ne olacak birazcık mecburi başka çareleri yok gibi.kadro verilse daha rahat çözülür.

cahraz' Alıntı:
benim bulunduğum ilçede bizim okul dahil 4 okulun elektirk bağlantıları bitirilmedi ama büyük ihtimalle
2 döneme yetişir.o zaman bölgemiz de btr isteyen öğretmen sayısı yetmiyor.o zaman ne olacak birazcık mecburi başka çareleri yok gibi.kadro verilse daha rahat çözülür.

hocam istemediğimiz okula neden gidelim ki, görevlendirmede esas istenilen yerde çalışmaktır.

wepster' Alıntı:
Btr kadrosu şart :+1: Yürümez öyle.

Hocam ben yeni düzenlemelerden korkuyorum artık. Her yenilik farklı bir sorun getiriyor. Benim anladığım maksat sorun çözmek değil, günü kurtarmak gibi geliyor bana.

Mustafa hocam,
Genel olarak herkesi 2 okula görevlendirmişler Kütahya'da.
Ben de tek okula görevlendirilenlerdenim. Çünkü Aslanapa'dayım. İlçe merkezde sadece 1 okulda fatih projesi var. Doğal olarak da sadece 1 okula görevlendirilmişim.
Siz hem kendi okulunuza hem de fen lisesine görevlendirilmişsiniz. Çünkü ilçede bt öğretmeni az ve diğer okullarda da ihtiyaç var diye öyle yapıldı sanırım.
Saygılar.

Hocalarim yeni duzenleme guzel olacak gibi.tabi bu fisilti gazetesinin haberi var var iyi seyler var gibi gibi.soyle soyleyeyim esit ise esit ucret mantigi gibi dusunun

abdullahucar42' Alıntı:
Mustafa hocam,
Genel olarak herkesi 2 okula görevlendirmişler Kütahya'da.
Ben de tek okula görevlendirilenlerdenim. Çünkü Aslanapa'dayım. İlçe merkezde sadece 1 okulda fatih projesi var. Doğal olarak da sadece 1 okula görevlendirilmişim.
Siz hem kendi okulunuza hem de fen lisesine görevlendirilmişsiniz. Çünkü ilçede bt öğretmeni az ve diğer okullarda da ihtiyaç var diye öyle yapıldı sanırım.
Saygılar.

Hocam Tavşanlı'da da tek okula görevlendirilen arkadaş da mevcut. Ayrıca ilçede ek olarak 2 okula tahta takıldı. Birisi endüstri meslek lisesi zaten görevlendirme olmuyor. Öğretmen sayısında da öyle bir değişme olmadı. Belki bazı arkadaşlar görev istemedi onu bilemem. Sorun şu. Durumu belirtmeden bizden dilekçe alıyorlar. Hiç yazmadığım, başkalarının yazdığını bildiğim okula beni görevlendiriyorlar. Bu durumda neyi baz alıyorlar. Benim için fazla sorun yok. Gittiğim okulda daha az iş var. Ama bazı arkadaşlar derse girdikleri okuldan sonra 2 okula görevlendirilmişler. Bunun adı BT Rehberliği değil teknik servistir.

BBNET
Geri