BTR görevlendirmesinde sorun yaşayanlar için

Kodla Büyü

sezginozturk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar belki lazım olur diye konuyu açtım. Umarım böyle bir uğraşa girmeden, isteyenlerin görevlendirmesi yapılır.

Geçen yıl görev yaptığım farklı bir ilde, ilçe mem müdürünün il mem i arayarak görevlendirmemi iptal ettirmesi üzerine sendikam olan EĞİTİM-İŞ e de danışarak 2 farklı dilekçe ile itiraz etttim. Esas olarak bu uğraşımın sonucunda ek görevlendirilmeyle görevlendirildim. Yani ben kazandım :)

Burada iki şeyi belirtmek istiyorum.
Birincisi; okul ve ilçe idarecileri bizim btr görevlendirme esaslarını bilmediği için problem çıkartabiliyorlar.
İkincisi; İlçe ve okul idarecileri bildiğiniz gibi malum sendikayla geldikleri için mevzuat yerine sendikalarının çıkarlarını yada keyfi düşüncelerini ön plana alıp problem çıkartabiliyorlar.
Bunlardan dolayı BTR görevlendirmesini sadece mevzuatıı bilen İl Formatörlerine bırakmayıp müdahale etmek istiyorlar.
Sonuç olarak sizin istemenize ve mevzuatta rağmen sizin görevlendirmenizi engelleyebiliyorlar.

Görevlendirmelerle ilgili problem yaşayacak olan arkadaşlara dilekçe örneklerini özelden talep ederler ise ulaştırabilirim.

Yahuu arkadaş adamlar bilgisayardan bi haber bir de adam beğenmezler. Bulunduğu konumun önemini bilmeyenler keyfi değerlendirmelerle insanların motivasyonunu bozuyorlar. Allah bizlere özellikle Böte mezunu arkadaşlara yardım etsin...

Bu sene çoğu öğretmen sorun yaşayacak gibi görünüyor; Fatih projesi tamamlanmayan okullarda görevlendirme yapılmaması konusunda.
Zaten az olan derslerimizle baş başayız. Norm hesabı yapar dururuz artık.

hocam asıl sıkıntı seneye başlıyor seneye orta okullarda ders saaiti 30 a düşecek. bizim dersler hep gidecek.
sonumuz kötü gibi görünüyor. sürekli okul ara dur.
8 yıllık öğretmenim 3 defa norm fazlalığından yer değiştirdim

seneye 30 a düşmesi neden? kesin bilgi mi bu benim haberim yok :?

kily' Alıntı:
seneye 30 a düşmesi neden? kesin bilgi mi bu benim haberim yok :?
Şurada karar alinmisti daha once.1-2 ay once birdenbire haber merkezleri ders saatleri 30a dusuyor diye haber girdiler. Meb sesini cikarmadigina gore bu haberi mebin el altindan servis ettigi ve seneye 30a dusurme ihtimalinin yuksek oldugu sonucuna vardik.

BBNET
Geri