BTR görevlendirmesi olması için?

Kodla Büyü

Caterpillar

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar btr görevlendirmesi için illa bilişim teknolojileri dersine girmem mi lazım?
bizim okulda şuanda işler BT sınıfı mevcut ve ben medya derslerine giriyorum,bilişim dersi olmadığı için görevlendirmem yapılmıyor..
bununlaa ilgili bi yazı falan var mı?aynı durumu yaşayanlar yardımcı olabilirler mi?

hocam bilişim dersi olmadığından normunuz yok. başka bi okula görevlendirme yapılması uygundur. Ancak bu uygulamada farklılıklar mevcut.

Ben de Bilişim dersine girmiyorum. Ama görevlendirmem yapıldı. Ne kendi okulumda, ne de görevlerdirildiğim okulda Bilişim dersi yok. Demek ki uygulamalar farklı.

eses' Alıntı:
hocam bilişim dersi olmadığından normunuz yok. başka bi okula görevlendirme yapılması uygundur. Ancak bu uygulamada farklılıklar mevcut.
hocam bakanlığın yazısında işler durumda BT sınıfı varsa görevlendirme yapılır diyor..zaten norm olayını çözmeleri için görevlendirme yapmaları lazım değil mi?

asu' Alıntı:
Ben de Bilişim dersine girmiyorum. Ama görevlendirmem yapıldı. Ne kendi okulumda, ne de görevlerdirildiğim okulda Bilişim dersi yok. Demek ki uygulamalar farklı.
hocam görevlendirildiğinize dair bi belge var mı?emsal olarak göstermemiz lazım :o

wertyu6' Alıntı:
bende ders var lab da var görevlendirme yapılmadı.
dava açıcam.
bende lab var ,bakanlığın yazısı açık;
işler vaziyette lab varsa görevlendirme yapılır diyor..ben ankaraya bilgi iletişim dairesine de mail atttım.

Başka branşlar görevlendirilirken sorulmayan, BTci BT Rehber öğretmeni olarak görevlendirileceği zaman mı soruyorlar!

Hocam ders olmasa bile görevlendirmenizin yapılması gerekir. Biz Bursa'da başvurudan önce ek2'ye benzer online olarak bir form dolduruyoruz. Formun en altında :
"Okulumuzda, 2006 yılı sonrasında kurulmuş, en az 10+1 aktif çalışan bilgisayarı olan BT sınıfı bulunmaktadır.
Okulumuzda BT sınıfı bulunmamaktadır.
Yukarıda bilgileri yer alan öğretmenimiz norm fazlasıdır."
şeklinde bir ibare var. bence bu şartlardan en az biri varsa mutlaka görevlendirmenizin olması gerekir.

sehergin' Alıntı:
Hocam ders olmasa bile görevlendirmenizin yapılması gerekir. Biz Bursa'da başvurudan önce ek2'ye benzer online olarak bir form dolduruyoruz. Formun en altında :
"Okulumuzda, 2006 yılı sonrasında kurulmuş, en az 10+1 aktif çalışan bilgisayarı olan BT sınıfı bulunmaktadır.
Okulumuzda BT sınıfı bulunmamaktadır.
Yukarıda bilgileri yer alan öğretmenimiz norm fazlasıdır."
şeklinde bir ibare var. bence bu şartlardan en az biri varsa mutlaka görevlendirmenizin olması gerekir.
bende öle biliyorum hocam,18+1 bt sınıfım var..amaa anlamak istemiyor il de ki iş bilmez kişiler

şuanda görevlendirmem hala yapılmadı,okulda 7 saat dersim var başkada yok,norm fazlasıda değilim,7 saatten sonrada okulda durmuyorum,nasıl iş anlayamadım :)

BBNET
Geri