BTR Görevlendirmesi Hakkında Soru!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan H_M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

H_M

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kadrom köy okulunda. Müdürümüz dün müdürler toplantısında benim ilçede bir liseye görevlendirildiğimi söyledi. Ben başvuru yaparken sadece kendi okulumu yazdım laboratuvarımız mevcut Fatih projesi kapsamında değil.. İlçede bilgisayarcı sayısı az. Lise Fatih projesi kapsamında.

İsterlerse beni tercih etmesem dahi görevlendirebilirler mi???? Sinirlerim bozuldu :(

istemesen görevlendiremezler hocam ancak kendi okulunda da görevlendirilemezsin. Bakanlık yazısı gereği görevlendirmeler öncelikle fatih projesi okullarına yapılıyor. Fatih projesi okulları dolduktan sonra ortaokullara görevlendirmer yapılıyor.

Yani ben şimdi endi okulum için tercih yatım ya hocam dilekçe ile mi bildirmem gerekiyo görevlendirme istemiyorum diye??

Resmi bişey yok ama müdürler toplantısında ilçe milli eğitim müdürü söylemiş.

Hocam bu durumda eğer köyde oturuyorsan ilçeye görevlendirilmen durumunda yolluk hakkın doğar. Sor bakalım yol masrafını kim karşılayacak. Çoğu zaman belki dolmuş bulamayacaksın ve taksi ücreti vermen gerekecek. bu masraf ne olacak. bu durumda hiç görev istememen daha iyi...

Hocam araç sıkıntı değil yol gayet iyi. Ben sadece kendi okulumda kalmak istiyorum ve lisenin sıkıntılı olduğunu biliyorum. Okulda her yer virüs kaynıyor geçen sene bikaç gün gittim. İlçede yaşıyorum bu arada hocam

Hocam senin ilçeye görevlendirilmende sıkıntı yaşanır çünkü ilçeler ve köyler ayrı değerlendirilir sen kendi okulunda işler durumda bt sınıfı varsa kendi okulunda btr olursun ilçede açık varmış yokmuş o seni bağlamaz.

thekanarya' Alıntı:
istemesen görevlendiremezler hocam ancak kendi okulunda da görevlendirilemezsin. Bakanlık yazısı gereği görevlendirmeler öncelikle fatih projesi okullarına yapılıyor. Fatih projesi okulları dolduktan sonra ortaokullara görevlendirmer yapılıyor.

Bende bu şekilde biliyorum..

her il-ilçe köy kendi içinde değerlendirilir yani senin köyde işin yok o köy okulunda bt öğretmeni olması halinde o orada görev alır ha bulunduğun ilçede fatih kapsamında bir okul olsaydı o zaman seni oraya görevlendirebilirlerdi ama köy seni bağlamaz

BT Rehberliği için değilde, öğretmen olarak görevlendirebilirler seni ilçe merkezinde ders ihtiyacı varsa. Belki öğretmen olarak görevlendirmişlerdir.

Hocam siirtte görevlendirmelerin tümü geçen senelerde liselere olmuştu istemediğimiz halde. Neden oyle oldu diye sorduk istemedik valilikden imzalı görevlendirme geldi dedi il milli eğitim tabi onların da işine yaradık. Ben cok memnun kaldm ama lisedeki idarem cok iyiydi. Akıllı tahtalarla uğraşması daha zevkli geldi. Tabi liselere görevlendirme gelmeden önce bizi de kursa almışlardı.
I

çoğu köyler mahalle statüsüne getirildiği için ilçe mahalle aynı değerlendiriliyor ama sizin köy hala köy olarak kalmışsa ilçe sizi bağlamaz kendi okulunuzda görevlendirilebilirsiniz hocam. yanlız bu işin resmi kısmı bir de gayriresmi olan ilçe müdürünün istemesi ve sizin gelmiyorum deme olayınız var. yoksa müdür kafasına göre gönderemez bir yere. olmadı btr yi istemezsiniz okulunuzda kalırsınız

Hocam sizinle aynı durumda bir arkadaş var ve mecburen ilçe merkezinde görev alacak. Açıkçası sizin kendi okulumda olmak istiyorum diye diretmeniz doğru değil; en azından bakanlık gözünden. Ben üç senedir kendi okulumda görevlendirme alamıyorum. Okulumuza da ET'lerin gelmesini bekliyorum. Şimdilik mecburen iki okulun işini çekiyorum.

goodielife' Alıntı:
Hocam bu durumda eğer köyde oturuyorsan ilçeye görevlendirilmen durumunda yolluk hakkın doğar. Sor bakalım yol masrafını kim karşılayacak. Çoğu zaman belki dolmuş bulamayacaksın ve taksi ücreti vermen gerekecek. bu masraf ne olacak. bu durumda hiç görev istememen daha iyi...
Hocam hakli bende köydeyim 8 saat dersim var merkezde liselerde ihtiyaç da var ama yolluk hakim olacak diye köydekilere görevlendirme yapmıyorlar

BBNET
Geri