BTR Görevlendirmesi İkamet Sorunu..

Kodla Büyü

bilişim4053

Aktif Üye
Ben büyükşehir olmayan bir ilin ilçesinde Bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Evim merkezde okulum ise farklı ilçede bir köy okulu. BTR görevlendirmesi için okula bir yazı geldi. Gelen yazıda "Sadece Etkileşimli Tahta kurulan okullara görevlendirme yapılacak diğer okullara görevlendirme yapılmayacaktır." yazıyor. web sayfası üzerinden bizden tercih aldılar bende okulumun bulunduğu ilçede bana açılan tüm okulları seçtim.Daha sonra il mem deki BTR işlerine bakan biriyle yaptığım görüşmede, adresim farklı okulum farklı ilçede olduğu için bana BTR görevi verilmeyecekmiş. Böyle bir şey var mı, daha önce böyle sorun yaşayan oldu mu, benim ne yapmam lazım. Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum..

Hey Allah'ım artık bu işgüzar kişiler yüzünden öğretmenliği bırakıcam. Nedir ya ikamet olayı kaç öğretmen köyde yaşıyor ki bunlar ikamet soruyor.

ikametinize göre farklı ilçede görev verilirse size yolluk ödemeleri gerekiyor. o yüzden vermek istemezler.

Hocam arkadaşların dedikleri doğru görevlendirmede öyle bir problem yaşanıyor,yolluksuz yevmiyesiz görevlendirmeyi kabul ediyorum diye dilekçe yazarsanız görevlendirme yaparlar

japcann' Alıntı:
Hocam arkadaşların dedikleri doğru görevlendirmede öyle bir problem yaşanıyor,yolluksuz yevmiyesiz görevlendirmeyi kabul ediyorum diye dilekçe yazarsanız görevlendirme yaparlar

Hocam bana yolluk isteyip istemediğimi sormadılar ya da dilekçe yaz sana BTR görevi verelim demediler. Direk sana BTR görevi veremiyoruz dediler :x Görevlendirmeler daha resmi olarak belli olmadı. Belli olunca sonuca göre hareket edecem. Mahkemeye kadar gidecem gerekirse :++:

mecburen dilekçe dahi verseniz dilekçe çok önemli değil ileriki tarihlerde hukuksal sorun çıkartma olasılığınız oldugundan kolay kolay dilekçeyi vermeye bilirler.

fakat eger öğretmenin mernis üzerindeki adresinin bulunduğu yerde btr basvurusu yapmak ıstıyorsa gorev verılır zira öğretmen mernis üzerinde nerde oturuyorsa orda görev alması zaten yolluk yevmiyeyi gerektirmez koordinatörünüze söyleyin ankadaran görüş istesinler mailden. oturdugunuz yer haricinde farklı ilçeleri istemeniz halinde sıkıntı çıkar saygılarımla.

BBNET
Geri