BTR görevlendirmemiz ne zaman doluyor ?

Kodla Büyü

arda5544

Aktif Üye
Malatya için Atama-2 yi aradım 30 Haziran denildi. Seminer 27 Haziranda bitiyor. 30 Haziran saçma geldi bana.

Malatya da ilk defa üst yazı yayınlamadan görevlendirmeleri yayınladılar ve kafalarda soru işaretleri oluştu. daha önceki yıllarda haziran sonuna kadar olduğu üst yazı ile belirtilirdi.

arkadaşlar resmi yazıda 30 haziran yazıyor. BTR de eğitim öğretim süresince görev yaparsınız bundan dolayı 13 haziran son eğitim öğretimle görevlendirmeler bitirilecek diye biliyorum ki mantıklı olanda bu

fatih22222' Alıntı:
arkadaşlar resmi yazıda 30 haziran yazıyor. BTR de eğitim öğretim süresince görev yaparsınız bundan dolayı 13 haziran son eğitim öğretimle görevlendirmeler bitirilecek diye biliyorum ki mantıklı olanda bu

haklısınız

Her il görevlendirme yazısında görevlendirmenin ne zaman biteceğini belirtir. Ankara bu konuda her zaman görevlendirme başlangıcı ve bitişi konusunda tıkır tıkır işleyen işlere imza atmıştır. Görevlendirmeler gecikmediği gibi bitişi de 27 Haziran 2014 olarak belirlemiştir. Ankara'da olan arkadaşlara duyurulur.

yasarsahbaz' Alıntı:
Her il görevlendirme yazısında görevlendirmenin ne zaman biteceğini belirtir. Ankara bu konuda her zaman görevlendirme başlangıcı ve bitişi konusunda tıkır tıkır işleyen işlere imza atmıştır. Görevlendirmeler gecikmediği gibi bitişi de 27 Haziran 2014 olarak belirlemiştir. Ankara'da olan arkadaşlara duyurulur.

Şimdi Ankara son gün yani 30 Haziran Pazartesi günü 3 saat ek ders alacak doğru mu?
Tabii bu arada diğer arkadaşlar o gün alamayacak. Zira Seminer döneminde en fazla 2 hafalık ödeme yapılır. Onlar 2 hafta dolduğu için alamayacak. Biz ise seminerimizin ilk günü olduğu için 3 saat ek ders alacağız diye düşünüyorum. Ne dersiniz?

görevlendirme illere göre değişiyor. görevlendirme tarih aralığınız okulunuza görevlendirmenizle alakalı gelen resmi yazıda belirtilmiş olması lazım. bizde 13 haziran itibari ile BT Rehberliği görevlendirmesi bitiyor. seminer döneminde ise ek ders ücreti 3 saat üzerinden hesap edilecek..

13 Haziran, bence olması gereken de bu. Sonuçta eğitim öğretim saatlerinde BTR görevi yapılır.

BBNET
Geri