BTR Görevlendirmem yapıldı . Peki ben bu okulda ne yapacam..

Kodla Büyü

firtina88

Üye
Arkadaşlar BTR görevlendirmem kendi okuluma deil beldede bulunan liseye yapıldı. Ancak okulda BT sınıfı yok sadece akıllı tahtalar gelmiş onlarında sistemleri yok kilitli tutuluyor. Ben bu okulda napacam kafam allak bullak oldu. Kendi okulumda en azından lab vardı bilgisayarlarla ugrasıyordum burda hiç bir şey yok kafam allak bullak fikirlerinizi bekliyorum... :?

o zaman başlayacaktın tahtayı güzelce bi öğrenecen eğer ilk kez karşılıyorsan çünkü yeni takıldıysa öğretmenlerin eksiği ve sorusu çok olacaktır onun haricinde işler yoluna oturunca yapacak iş arayacan yada ister istemez boş durmamak için idare yardım edersin hocam tamamen senin insiyatifinde :+1:

fredy03' Alıntı:
o zaman başlayacaktın tahtayı güzelce bi öğrenecen eğer ilk kez karşılıyorsan çünkü yeni takıldıysa öğretmenlerin eksiği ve sorusu çok olacaktır onun haricinde işler yoluna oturunca yapacak iş arayacan yada ister istemez boş durmamak için idare yardım edersin hocam tamamen senin insiyatifinde :+1:

Hcm tahtaları kullanamıyoruz kilitli tutuluyor suanda sistemleri olmadıgı için sorumluluk alamayız bozulur falan diyorlar o yüzden yoksa akıllı tahta ile ilk kez karsılaştıgımdan dolayı öğrenmek için kurcalıyacam zaten ama kilitli ekranlar...

HOcam ne bozulması gözünü seveyim o tahtaları derste kullanmak için, eğitim için koydular oraya,kullanılmayacaksa ne anlamı var.İdare onu kilitli tutamaz öyle bir hakkı yok .Gelmişse derste kullanacaksınız.İlerde arıza durumu olursa servise bildirirsiniz.

Okul idaresi aman dokunma bir şey olur mantığında, bence herşeyleri hazırdır kullanılabilir. Sizin orada olmanızın amacı bu tahtaların etkin bir şekilde kullanımını sağlamaktır.

firtina88' Alıntı:
fredy03' Alıntı:

Hcm tahtaları kullanamıyoruz kilitli tutuluyor suanda sistemleri olmadıgı için sorumluluk alamayız bozulur falan diyorlar o yüzden yoksa akıllı tahta ile ilk kez karsılaştıgımdan dolayı öğrenmek için kurcalıyacam zaten ama kilitli ekranlar...

bazı okullarda tahtalar konulmuş olsa da teslim alım işlemleri henüz yapılmadı. şu aralar taşeronla ilgili bir sıkıntı olduğundan dolayı işler bu vaziyette okula devredilmemiş durumda bazı yerlerde. bu nedenle herhangi müdahale sizin başınızı yakacaktır. özellikle idare de bu düşüncede ise hiç bulaşma.

hocam idari işler işte, kafa hala aynı. aman bozulur. aman bize ödetirler. Bunlar yönetmelik ve kanun adamları, görevlendirme öğretmenler, sen onlara müdür gözüyle bile bakma. kurcalaycaksın ki bozulacak. garanti süresince bozamadığım tahtanın fotokopi makinasının ne gereği var. arıza yapacaksa biran önce yapsın.

Aynı şekilde benim de sizin gibi hocam.. Allahtan okullarım yakında arada kendi okuluma gidip pc işlerini hallediyorum. İdarem bu konuda pek sıkıntı çıkarmadı. Okul çok küçük 70-80 öğrencisi var 6 akıllı tahtası var. Bizimkisi 3 yıl önce gelmiş onları formatlıcam ama bunun dışında yapacak hiçbir şey yok. Sohbete geliyorum buraya işlerimi hallediyorum..

slmlar
hocam görevlendirme yazında görevlerin zaten yazıyor.

Etkileşimli Tahtaların herşeyinden sorumlusun ?

firtina88' Alıntı:
fredy03' Alıntı:

Hocam o zaman il formatörünü ara böyle böyle de bekleyelimmi kullanalım mı bekleyelimmi... kullanma derse yapacak birşey yok hocam okula gideceksin varsa pc felan uğraşacan oda yoksa iş bulma sana kalmış :)

merhabalar ben de askerlik dönüşü okulumda (sağlık meslek lisesi) bilgisayar dersi olmadığından idare ilçe milli eğitime danıştı ordan da imam hatip lisesine görevlendirmem yapıldı.
halbuki burda da bilgisayar dersi yok sadece bazı sınıflarda akıllı tahtalar var. geçen hafta boşuna gittim gibi oldu.
forumdan akıllı tahta imajlarını indirmekteyim bazılarını formatlıcam ancak aynı sorun bende de var müdür-mdr yard. tahtaları kilitleyelim diyo neymiş öğrenciler kötü şeyler yüklüyomuş. ne yapacağımı şaşırdım ben de. öğretmenler odasında oturup oturup geri geliyorum...

edit: okuldaki akıllı tahtaları formatlayıp kullanılabilir hale getirdim. forumdaki A.T.A.K programını indirip her öğretmene anahtarla açmayı öğrettim şimdilik işler iyi gidiyor. öğretmenler tahtaları kullanmaya başladılar. öğrenciler de benden çok şikayetçi müzik film açamıyolarmış :)

BBNET
Geri