BTR Görevlendirme Yönetmeliği

Kodla Büyü

dijireis79

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sevgili arkadaşlar hepimiz bir çok konuda mustaribiz. Bakanlığın da bu konuda bir yönetmelik yazacağı pek yok. Bende bir taslak hazırladım. Ön görüşlerinize sunup eksiklikleri ve yanlışları düzeltmenizi istiyorum. Daha sonra bakanlığa göndereceğim. Bakarsın bir şeyler olur. .Nasrettin Hoca gibi ya tutarsa.

Ekli dosyalar

BTR kadrosu verilirse ders bağlı norm olmasa, her sene yaşadığımız maddi kayıplar, motivasyon bozukluğu , stres ve burokrasi engelleri ortadan kalktığı için
daha verimli özverili çalışılacağını düşünüyorum.
dersten yana beklentim yok ve bu saatten sonrada olmasın
yada iki seçenek olsun ders öğretmeni olarak kalmak isteyenler kalsın asla btr olarak görevlendirmede yapılmasın bu gruptakiler ve sertifikalı olanlar.
BTREhber öğretmen kadrsouna geçmek isteyenlerde geçsin.
böylelikle herkesin gönlü olmuş olur.

BTR kadrosu şuanda hepimiz için mantıklı gözüküyor ancak ben önümdeki 10-15 yılı düşündüğümde 50-55 yaşına gelince btr olmak istemem gibi geliyor. idarenin fotokopi makinesi ile öğretmenin fişini takmadığı hoparlörü çalıştırmakla uğraşamıcam 55 yaşında . 10-15 saat dersime girer çıkar evime giderim. hep genç kalmayacağız arkadaşlar bu işin ileri yaşlardaki kısmı da var. bu gidişle bir çoğumuzun 65 yaşına kadar çalışacağını düşünürsek yarı yaşımdaki birinin ayağına gidip hala tahta formatlamak istemem ben açıkçası

BTR kadrosu şuanda hepimiz için mantıklı gözüküyor ancak ben önümdeki 10-15 yılı düşündüğümde 50-55 yaşına gelince btr olmak istemem gibi geliyor. idarenin fotokopi makinesi ile öğretmenin fişini takmadığı hoparlörü çalıştırmakla uğraşamıcam 55 yaşında . 10-15 saat dersime girer çıkar evime giderim. hep genç kalmayacağız arkadaşlar bu işin ileri yaşlardaki kısmı da var. bu gidişle bir çoğumuzun 65 yaşına kadar çalışacağını düşünürsek yarı yaşımdaki birinin ayağına gidip hala tahta formatlamak istemem ben açıkçası
O zamana kadar çip takarlar hocam bize :)

Hocam eline sağlık,tam isabet bir yorum yapmışsın.Bende aynı senin gibi düşünüyorum bu konuda.

Hocam eline sağlık,tam isabet bir yorum yapmışsın.Bende aynı senin gibi düşünüyorum bu konuda.
Mesleğimin 14.yılındayım.Beni bile şimdiden yormaya başladı bu işler.O yaşlara gelince düşünemiyorum bile.Bu arada merak ettiğim bir konu var. Meslekte 25 yılı tamamlayınca istersek ayrılabiliyor muyuz meslekten.Yaşımız doluncaya kadar maaş almadan evimizde oturabilir miyiz :) tabi Allah ömür verirse.

Mesleğimin 14.yılındayım.Beni bile şimdiden yormaya başladı bu işler.O yaşlara gelince düşünemiyorum bile.Bu arada merak ettiğim bir konu var. Meslekte 25 yılı tamamlayınca istersek ayrılabiliyor muyuz meslekten.Yaşımız doluncaya kadar maaş almadan evimizde oturabilir miyiz :) tabi Allah ömür verirse.
Evet hocam ayrılıp maaşsız bekleme yapabilirsiniz yaşınızı.

Peki hocam emekli ikramiyesini emeklilik yaşına gelince mi alabiliyoruz.Yaşımız dolmadan ayrılınca o yaşta emeklilik ikramiyesini alamıyoruz diye duymuştum.

herkes kendi yönetmeliğini yazsa dünyamız daha güzel olur :)
şaka bir yana elinize sağlık hocam.

Sevgili arkadaşlar hepimiz bir çok konuda mustaribiz. Bakanlığın da bu konuda bir yönetmelik yazacağı pek yok. Bende bir taslak hazırladım. Ön görüşlerinize sunup eksiklikleri ve yanlışları düzeltmenizi istiyorum. Daha sonra bakanlığa göndereceğim. Bakarsın bir şeyler olur. .Nasrettin Hoca gibi ya tutarsa.
Hocam bunu nereye gönderceksiniz? Bizde destek olalım.

Tablet bilgisayar olayına hiç değinmeyin hocam. O kısmı rafa kalkalı çok oldu

Oturabilirsiniz. Ancak 25 yılınızı doldurduğunuz da eğer evli iseniz ve çocuklarınız varsa çocukların okuyorsa üniversite yaşı, okumuyorsa evlilik yaşı gelir . Para ihtiyacının zirve yaptığı dönem. Maddi ihtiyaçlarınız asla azalmayacak sürekli artacak. Bu nedenle babadan kalma kiralık daire dükkan yoksa çalışmaya devam keee

BBNET
Geri