BTR Görevlendirme Sonrası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan shadows
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

shadows

Aktif Üye
Arkadaşlar mrb,

ilçe BTR görevlendirmelerini açıkladı. Kendi okulum dışında görevlendirilmişim.

1. Başlamak için görevledirildiğime dair okulun bana tebliğ etmesi mi gerek yada benim il-ilçe MEB'e mi gitmem gerek.
2. Okulumda derslerim mümkün olan en az güne sığdırılmak zorunda mı.

Kendi okulunuz dışında görevlendirildiğiniz için etik olan derslerin bir yere yığılıp boş günlerde diğer okula gitmenizdir. ama okullar yakınsa idareniz aradaki ulaşım süresini hesaplayarak aynı günde oraya gitmenizi sağlayabilir. sizin yapmanız gereken görevlendirildiğiniz okula gitmek ve oranın başlama yazısını yazmasını istemek...bir de ek ders hesaplanırken o okuldan puantajı alıp kendi okulunuza götürmek...normalde okul göndermesi gerek ama aksama olmaması için sizin götürmeniz garanti olur

Sayın hocam,

1-resmi yazınızın size tebliğ edilmesi gerekmektedir yada ilgili okullara yazının ulaşmış olması gerekmetedir ki onlar da sizin göreve başlama görevlendirme ek ders gibi işlemlerinizi ilgili yazıya göre yapacaklardır.

2-görevlendirme yazınızın ek açıklama bölümünde bu husus ile ilgili açıklamanın olacağını düşünüyorum. okulunuzdaki derslerinizin mümkün olduğunca en az güne ve dersleriniz arasındaki boş saatlerinizin de en aza indirilmesi gerekmektedir. diğer zamanlarda btr olarak görevlendirildiğiniz okuldaki iş ve işlemleri yürütmelisiniz.

Kolaylıklar dilerim.

BBNET
Geri