BTR Görevlendirme Başladı - KONYA

Kodla Büyü
Bugün meram ilçe ile görüştüm, tahta olmayan okullara görevlendirme yapılmayacakmış. Başvuru alıyoruz dediler. Can sıkıcı bi durum.

illegal01' Alıntı:
Bugün meram ilçe ile görüştüm, tahta olmayan okullara görevlendirme yapılmayacakmış. Başvuru alıyoruz dediler. Can sıkıcı bi durum.

Evet, Konya eğitiminin üst yönetimi kendilerinden başka kimsenin gereksiz(!) ekders almasını istemediğinden faydalı bir iş yapmışlar...(Görevlendirmeyi dediğiniz gibi yaparlarsa, boş yere günahlarını almayalım..:) )

En son bakanlıktan yazı bekledikleri için dilekçeleri bekletmeye aldık denmişti.

bu görevlendirmeler ne zaman olacak başvuralar hala ilçe milli eğitimlerde bekletiliyor herhalde yeni bir gelişme var mı?

bu gün il mem ne sordum. daha bir gelişme yok. biz açtık ağustosta ama bakanlık bekleyin diye açıklama yaptı. bekliyoruz dediler. ne zaman çıkar diye sordum. hiç bir fikirleri yokmuş.

Dün ilçe milli eğitime sordum bakanlıktan beklenen yazı hala gelmemiş bu yüzden il milli eğitim başvuruları hala ilçe milli eğitimlerde bekletiyor. Bayram tatilinin 9 güne çıktığını düşünürsek görevlendirmeler okullar açıldıktan sonra ekim ayı içerisinde olacak gibi.

Hayır hocam BTR oalrak görevlendirildiysen en fazla 18 saat ek ders alırsınız.. Hatta şöyle diyeyim diyelim ki okulunuzda 28 saat yüz yüze gireceğiniz ders var.. Bu derslere girseniz bile alacağınız ek ders yine 30 saat üzerinden 18 saat oluyor.. Bu durumda dersin en az sayıda olması daha avantajlı.. En azından yorulmadan 18 saat ek ders alırsınız..

BBNET
Geri