Btr Görevlendirilmesi

Kodla Büyü

murathan21

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bugün kadromun olduğu okulda btr görevlendirilmesi ile ilgili yazıyı tarafıma tebliğ ettiler (okulun açılmasından 15 gün sonra).başvuru yaparken 11 tercih yapmıştım ancak 6 tercihime görevlendirilmiştim. Yayınlanan listede görevlendirilen diğer arkadaşların branşlarını ve adlarını yayınlamadıkları için kimin ne olduğunu bilmiyordum. ancak gelen yazıda branş ve isimlerde yazılıydı listeyi incelediğimde daha üst tercihte bulunduğum okullara branşı bilişim olmayan diğer branşlardan serfikası olan arkadaşlar görevlendirilmiş. öncelik bt öğretmeninin değil mi ? bu görevlendirmelerde okulun kadrosunda olan bt öğretmeni mi öncelikli yoksa başka bi okuldan tercihte bulunan bt öğretmeni varsa kim görevlendirlir? konu hakkında bilgiisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

okulda bilişimci ya da sertifikası olan öğretmen bulunmuyorsa diğer bilişim öğretmenlerinin tercihleri dikkate alınır.. galiba tercihte bulunduğunuz okullarda böyle öğretmenler var o yüzden size tercihiniz gelmemiş.. başka okullarda çalışma tercihimiz tümüyle boş kalan okullar için geçerli..

mekrel' Alıntı:
okulda bilişimci ya da sertifikası olan öğretmen bulunmuyorsa diğer bilişim öğretmenlerinin tercihleri dikkate alınır.. galiba tercihte bulunduğunuz okullarda böyle öğretmenler var o yüzden size tercihiniz gelmemiş.. başka okullarda çalışma tercihimiz tümüyle boş kalan okullar için geçerli..
hocam tercihte bulunduğum okullara görevlendirilenler o okulların öğretmeni değil kadroları başka okulda .ayrıca görevlendirilmelerde bt öğretmeni öncelikli diye biliyorum ihtiyaç karşılanmazsa sertifikalı öğretmenler görevlendirilmez mi?

kendi okulumuzda öncelikliyiz diye biliyorum başka okullar için herhangi bir öncelik bilmiyorum görmedim resmi yazıda.. tabi doğrusu olan sizin olmanız.. diğer öğretmen 2-3 gün kendi okulunda öğretmenlik yapacak dersine girecek sonra diğer okulda btr olacak.. ne kadar verimli olur ki.. koordinatörünüzle bi konuşun isterseniz durumu anlatın neye göre bu şekilde görevlendirme yapılmış..

kendi okulumuzda haklsınız ama diğer okullara görevlendirilirken öncelik dışardan görevlendirilen bt öğretmeninin mi yoksa okulda veya diğer okullardan gelen sertifikalı öğretmenin mi?

tercihte bulunduğunuz okulda sertifikalı öğretmen varsa öncelik onun.. öyle bi öğretmen yoksa tercihlere göre yerleştiriliyor herhangi bir öncelik yok.. mantık olarak size öncelik verilmesi gerekirken verilmemiş galiba..

arkadaşlar kendi okulumuzda öncelikliyiz bunda sorun yok. diğer okullarda görevlendirme muhabbeti içinse. eğer o okulda bt hocası falan yoksa. o okula yerleşen bt olmayıp sertifikası olan biriyse bt öğrtmenide o okulu tercih etmişse öncelik bt öğrtmennindedir. bunun maddeside var. ha 2 bt öğrtmeni tercih ederse kıdemi yüksek olan oraya görevlendirilir ama 2 kişiden biri yeni atanan bt öğrtemeni olsun diğeri sertifikası olan 20 yıllık branş öğretmeni olsun öncelik bt öğrtmenindedir. btr çalışma usul ve esasları yönetmeliğinde böyle yazıyor. her ilde aynıdır değişmez. bence ilçeye yada ile sorun aynı okulu bende istedim öncelik bende nasıl oluyorda bt öğretmeni dışında sertifikası olsn birisi görevlendiriliyor yönetmelik açık deyin hakkınızı arayabilirsiniz. durum sizden yana çünkü

hocam arkadaşımız için maddeyi paylaşın o zaman da gerekli yerlere söylesin düzeltsinler..

Örnek 2 - A ortaokulunda, B ilkokulunda, C lisesinde çalışan değişik branşlarda
görevlendirme şartlarını taşıyan öğretmenlerin D lisesinde BT rehberi olarak görevlendirme
isteğinde bulunmaları halinde BT öğretmeni öncelikli olmak kaydıyla maddede belirtilen sıra
dikkate alınarak en üst sıradaki öğretmene bu görev verilecektir.

başka okullara tercih yaparken öncelik sizdeymiş hocam verilen örneğe göre.. istediğiniz yere sizin yerinize atanan branş öğretmenleri olduğuna göre durumu bildirin koordinatöre ya da ilgili şube müdürüne..

mekrel' Alıntı:
Örnek 2 - A ortaokulunda, B ilkokulunda, C lisesinde çalışan değişik branşlarda
görevlendirme şartlarını taşıyan öğretmenlerin D lisesinde BT rehberi olarak görevlendirme
isteğinde bulunmaları halinde BT öğretmeni öncelikli olmak kaydıyla maddede belirtilen sıra
dikkate alınarak en üst sıradaki öğretmene bu görev verilecektir.

başka okullara tercih yaparken öncelik sizdeymiş hocam verilen örneğe göre.. istediğiniz yere sizin yerinize atanan branş öğretmenleri olduğuna göre durumu bildirin koordinatöre ya da ilgili şube müdürüne..

bende öyle düşünmüştüm emin olduk :) arayıyorum hemen tşk ederim arkadaşlar

BBNET
Geri