Btr Görevim 30 haziranda bitiyor...

Kodla Büyü

murat_erg

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ankarada btryim.Görev 30 haziranda bitiyor yazıyor.1. biz nasıl 30una kadar görevde olcaz smeiner almıcamı yada ben farklı ilde ikahmet ediyorum il dışında almak istiyrdum semineri bu durumda olmucakmı daha önceki yıllarda görevlendirilmiş arkadaşlarımın başına böle bişe geldimi nasıl oluyor bu normali 12 si değimi hocalarım....

cvp verecek kimse yokmu arkadaşlar ankarada yada diğer ilde geçmiş senelerde 30 u yazıpta sonradan ne olduğuna cevap vercek yokmu?

aynen istanbulda da görevlendirmeler 30'una kadar yapıldı biz napcaz şimdi?

Arkadaşlar görevlendirmeler 30 haziran diyorsa o tarihe kadar duracaksınız. Ek dersinizi de alacaksınız. Ama durmam diyorsan rapor alırsın. Başka alternatifi yok. Bizim burada 12 Haziran itibarı ile bitiyor. Demek ki her yerin uygulaması farklı.

Hocam ben de Ankara'dayım da ben 27 Haziran'da bitiyor diye hatırlıyorum görev yazımızı.

O 30 haziran yazanlar ek dersi nasıl ödeyecekler! Zira eğitim - öğretim olmadığında btr görevi olmaz

Aynen btr gorevlendirmesine aykiri sacmalik ama egitim ogretim yokki nasil olcak gecen yil basina gelwn olmadimi hic ya

murat_erg' Alıntı:
Aynen btr gorevlendirmesine aykiri sacmalik ama egitim ogretim yokki nasil olcak gecen yil basina gelwn olmadimi hic ya

30 hazirana kadar görevlendirme oldu 3 gün görevliyim, 3 gün lisede 2 gün seminerde mi olcaz nasıl olcak?

Merhaba arkadaslar dunku paylasimimi ve sorumu biliyosunuz cevap gorevlendirme 30 hazirana kadarmis bilincli yapilmis 30 una kadar tamamen gorevlendirildiginiz okuld olcaksiniz uzerinizde gorevlwndirme oldugundan baska ilde seminer olayi hayal bize bana verilen cevap bu peki dedim biz btr miyiz seminerdemiyz her ikisiymisiz ek dersinizide alcaksiniz hocam dedi budediklerim Ankara icin gecerli gecmis olsun gorevlendirmesi 30 hazirana kadar olanlara

murat_erg' Alıntı:
Merhaba arkadaslar dunku paylasimimi ve sorumu biliyosunuz cevap gorevlendirme 30 hazirana kadarmis bilincli yapilmis 30 una kadar tamamen gorevlendirildiginiz okuld olcaksiniz uzerinizde gorevlwndirme oldugundan baska ilde seminer olayi hayal bize bana verilen cevap bu peki dedim biz btr miyiz seminerdemiyz her ikisiymisiz ek dersinizide alcaksiniz hocam dedi budediklerim Ankara icin gecerli gecmis olsun gorevlendirmesi 30 hazirana kadar olanlara

hocam ben 3 gün lisede görevliyim 2 gün kendi okulumdaydım görevlendirmem de 30 hazirana kadar, şimdi seminer zamanında imam hatipte çalıştığım için özel program yapılmış şu gün şurda bugün burda diye, ben 3 gün lisede görevlendirildiğim zamanlar yine liseye gidip diğer 2 gün seminer programına mı katılacağım yoksa seminer programına uyup seminer döneminde liseye hiç gitmeyecek miyim?

Hocam bende 4 gun baska okuldaydim sadece bir gun kendi okulumdaydim artk kendi okuluma hic gitmicem gorevlendirildigim okula gitcem hem seminere hem btr icin

murat_erg' Alıntı:
Hocam bende 4 gun baska okuldaydim sadece bir gun kendi okulumdaydim artk kendi okuluma hic gitmicem gorevlendirildigim okula gitcem hem seminere hem btr icin

hocam görevlendirildiğiniz okula 5 gün mü gideceksiniz? görevlendirildiğiniz okul imam hatip mi? çünkü benim görevlendirildiğim okul imam hatip ve imam hatiplerin seminer programı branş braş farklı oluyor, yani bütün öğretmenler farklı yerlere dağıtılmış, bu durumda ben kiminle nasıl seminere katılacağım anlamadım valla:(

BBNET
Geri