BTR GÖREVLENDİRMESİ SORU

Kodla Büyü

yeniceli

Aktif Üye
İyi günler arkadaşlar. benim btr görevlendirmesi ile ilgili bir sorum var. ben kasaba okulunda görev yapıyorum bizim ilçe merkezinde fatih projesi olan okullar dolmuyor btr de. ilçe bu nedenle benim kendi okuluma(yani kasabaya) görevlendirme isteğimi reddetti ilk dönem. bu dönem de öyle olacak gibi ancak kasabalar ayrı değerlendirilmiyor mu?

ben de aynı durumdayım ama ilk dönem yaptılar görevlendirme, umarım bu dönem de yaparlar..

Hocam belki ilden ile farkediyordur bilmiyorum ama öncelikli Fatih Projesi kapsamındaki okullara görevlendirme yapılıyor. En azından benim bulunduğum ilçede böyle....

evet öncelik o şekilde zaten ama tereddüt edilen hususlar yazısında kasaba ve köyler kendi içinde değerlendirilir diye bir madde var.

Öyledir hocam.. Dediğim gibi ben tercih yaptığım zaman ilden uyarı geldi.

Antalya'da fatih olmayan yerlere kesinlikle atama yapılmıyor. Şimdi de doktora maddeleri filan koyulmuş. Anlaşılan az sayıda görevlendirmeye çok sayıda talep olunca şimdi de eleme bahaneleri üretilmeye başlanmış. İyice üvey evlat olduk. En güzeli dersmiş gerçekten de. Bu sene derslerime giriyorum. İnanılmaz rahatım. Üstelik bilişim sınıfım da yok.

Arkadşlar ben ortaokulda görev yapıyorum ve görevlendirmeyi isterken Liseyi yazdım sonra kendim okulumu yazdım. Büyük ihtimalle liseçıkacaktır.Eğer lise çıkarsa sadece liseye mi gideceğim yoksa haftanın belirli birgünü mi gidecem.?

kadronuzun bulunduğu okuldaki dersleri aksatmamak kaydıyla lise (çıkarsa)de bulunacaksınız.

işte benim anlamadığım husus da yeğitek in tereddüt edilen hususlar konulu yazısında il-ilçe ve köyler kendi içinde değerlendirilir diye bir madde var. bu sorunları bence yeğitek e bildirmemiz gerekiyor bir şekilde yoksa bt rehberliğini de sınırlı sayıya indirecekler.

Yukarıdan herşey rahatlıkla görülebiliyor. Bu yüzden yukarı makamlara bir şeyleri yazmanın bir faydası yok. Yapılması gereken şey idare mahkemesinden dava açmak. Ona da önemli bir vakit ve çaba sarfetmek gerekiyor.

aman hocam yukarılara başvurmayın sonra aşağıdakiler rahatsız oluyor szi dinlemezler şiakeyet etti olursunuz :++:

ben bu dönem çok yıprandım.Mebden nefret ediyorum.btr ye başvurdum bakalım.bilişim teknolojisi ögretmeni miyim neyim ben okuduklarım boşaldı gitti.okuduklarımız ve yaptıklarımız birbirbirini tutmuyor.Bu egitim sistemi teşkilat yapısı bizi kandırıyor huca...dönem şöyle:okulun başı: :o , müffettiş gelecek : :scared: tatil: :++: kısaca...

BBNET
Geri