BTR GÖREVLENDİRMESİ HİZMET PUANI

Kodla Büyü

iambilisimci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar mebbis e Btr görevelendirmem işlendiğinden beri hizmet puanı hesaplama kısmına baktığım zaman En son görev yaptığım yer Btr rehberliğini yaptığım lise görünüyor ve oranın puanını alıyorum.Yani görevelendirmne çalışan kişiler görevlendirme çalıştıkları yerin hizmet puanını mı alıyorlar?

Görevlendirildiğin yerin puanını alırsın. Kendi okulunda dersede giriyorsan, kendi okulunun puanı daha yüksekse ve onu almak istiyorsan ilçeye gidip mebbise bakanlarla konuşup durumu anlatabilirsin. Yardımcı olabilirler. Ama çok ümitli olmayın. Onlarda görevlendirildiğin yerin puanını alırsın diyeceklerdir

hocam ben 2 senedir görevlendirildiğim okulun puanını alıyorum her yolu denedim sormadığım kalmadı ama böyleymiş. tamamen görevlendirme olmadığımı açıklayamıyorum kimseye anlamıyorlar ilçe mem dekiler.Her sene 6 puan eksik alıyorum. Seneye nasipse kendi okulumda kalacağım inşallah.

ilçeye resmi yazı geliyor ama hocam mebbise işlenmesi diye. Aslında işlenmese bu sıkıntı çözülecek.

Bende bu konuda sıkıntılıyım okulum yatılı okul dersim var nöbetim var o kadar emek ama gel gör ki puan görevlendirildiğim okula göre yazılıyor :-1:

iambilisimci' Alıntı:
Arkadaşlar mebbis e Btr görevelendirmem işlendiğinden beri hizmet puanı hesaplama kısmına baktığım zaman En son görev yaptığım yer Btr rehberliğini yaptığım lise görünüyor ve oranın puanını alıyorum.Yani görevelendirmne çalışan kişiler görevlendirme çalıştıkları yerin hizmet puanını mı alıyorlar?
Hocam ilçenizdeki görevli mebbis'e girecek puanlama bölümünde sizi görevlendirme kategorisinden çıkaracak sizi ders tamamlama-> btr öğretmenliği kategorisine ekleyecek. bunu yapınca kadronuzun bulduğu okulun hesaplıyo. sağolsun bizim ilçedekiler halletti. yani MEBBİS'te böyle bir bölüm vari artık sizin ilçedekilerin bilgisine tecrübesine kalmış.

mavi85' Alıntı:
iambilisimci' Alıntı:
Hocam ilçenizdeki görevli mebbis'e girecek puanlama bölümünde sizi görevlendirme kategorisinden çıkaracak sizi ders tamamlama-> btr öğretmenliği kategorisine ekleyecek. bunu yapınca kadronuzun bulduğu okulun hesaplıyo. sağolsun bizim ilçedekiler halletti. yani MEBBİS'te böyle bir bölüm vari artık sizin ilçedekilerin bilgisine tecrübesine kalmış.
Hocam daha detaylı anlatırsanız yapalım.

6 aylık görevlendirme olduğu için kadronun bulunduğu okulun puanının alırsın. Eğer 9 ay olsa idi o zaman görevlendirildiğin okul puanı nı alırdın.

hakanovich' Alıntı:
6 aylık görevlendirme olduğu için kadronun bulunduğu okulun puanının alırsın. Eğer 9 ay olsa idi o zaman görevlendirildiğin okul puanı nı alırdın.
Mebbis otomatik görevlendirme okulunun puanını veriyor.

BBNET
Geri