Btr en az okulunda kac saat derse girmeli?

Kodla Büyü
12 saat dersim vardı. Okulda tek BT öğretmeniydim. Hem kendi okulumda hem de başka bir okulda BTR idim. Buna rağmen norm fazlası oldum. İstanbul meb de kutucuk vardı. İşaretlense idi norm fazlası olmayıp okulumda kalıyordum. Ama malesef bulunduğum ilçeden Sultanbeyli'ne Kasım ayında re'sen atandım. Hiçbir şekilde iptal etmediler. Ama nisan ayındakini iptal ettiler. Şimdi de eş durumundan evime 12 km uzaktaki bir okula atandım.
Bölge normuna düşmüşsünüz. Bölge de tek okulda çalışırken 6 saat derse girdim norm fazlası olmadım. Daha sonra il merkezi bir yerde 6 saat dersim varken müdür dediki norm fazlası olmaz mısın. Dedim birşey olmaz tak ilk normda fazla oldum. Daha sonraki sene seçmeli dersler ile normu tekrar aldı okul. Şimdi tekrar bölgede tek okulum. 12 saat dersim var. Norm ile ilgili sorunum yok. Bölgedeki tüm müdürler müdür yardımcıları bilgisayar öğretmeni olursa norm düşebilir. Bizim okuldaki bedencilerin birinin normu liseye bedenci müdür yardımcısı geldi diye bölgeden düşmüştü.

adamını bulan ilde ilçede özel buroda disiplin özlük istatistik haftada bir kere gidip işini yapıp ful ek dersini alıyor bir kere bile akıllı tahta ellemeden seneyi tamamlıyor yani kaç saat maat hikaye hatta bu durum değil bilişim pdr ciler için bile geçerli öğrencilerle idarenin dosyalarıyla uğraşmamak için adamını bulan arge özel buro fotoğraf ekibi derken yerini ayarlıyor olan ali veli mehmete oluyor yani boş işler bunlar.
ben zamanında fahri 40 saatte girdim aynı zamanda nöbette tuttum boyum mu uzadı hayır ödül mü verildi hayır içimden geldi girdim o kadar.
Beni zorla ilçeye görevlendirmişlerdi. 2 sene çalıştım tayin ile kurtuldum. Yatma kısmı daha fazlaydı ama 8 5 çalışmak yaz tatilinin bir aya düşmesi bana göre değildi. Bana göre 30 saat olsun okul olsun. Meb çok sıkıcı.

Proje okulundayım ve tek öğretmenim. Norm fazlası olmamak için kaç dersim olmalı? Sanırım proje okulları bölge normundan etkilenmiyor.

Bizim okul da yabancı çoklu yabancı dil okulu oldu. Bu sene gelen 5. sınıflarda bilişim dersi yok. 6 larda 5 şube var ve toplam 10 saat dersim var. Acaba bizim okulda proje okulu sayılıyor mu? Yani yabancı dil okulu olduk diye bizde proje okulu sayılıp norm fazlası olmamak için 6saat yeter mi yoksa 15 saat mi lazım?

Bizim okul da yabancı çoklu yabancı dil okulu oldu. Bu sene gelen 5. sınıflarda bilişim dersi yok. 6 larda 5 şube var ve toplam 10 saat dersim var. Acaba bizim okulda proje okulu sayılıyor mu? Yani yabancı dil okulu olduk diye bizde proje okulu sayılıp norm fazlası olmamak için 6saat yeter mi yoksa 15 saat mi lazım?
Ben kasımda 12 saat BT dersi, okulumda tek BT öğretmeni, kendi okulumda ve başka okulda BTR olarak görev yapmama rağmen norm fazlası oldum ve res'en Sultanbeyli'ye atandım.

ilksms
Geri