BTR ek dersi nasıl?

Kodla Büyü
Arkadaşlar bu ek ders hesaplama işinden pek anlamıyorum. Ve zaten ilk defa BTR olarak görevlendirildim. Durumum şu şekilde;

Pazartesi - BTR (Anadolu Lisesi) (8 saat)
Salı - Kendi ortaokulumda ders (6 saat)
Çarşamba - Kendi ortaokulumda ders (6 saat)
Perşembe - BTR (Anadolu Lisesi) (8 saat)
Cuma - BTR (Anadolu Lisesi) (8 saat)

1. Bir arkadaş normal rehber öğretmen ile aynı gibi dedi ekders puantajınız. Bu doğru mu?
2. Ek ders hesabım nasıl olur?

Arkadaşlar planlarınızı yaparken haftada 30 saat olacak şekilde mi planlama yapıyorsunuz. Bahadır hocam 36 saat kalıyor okulda. Dediğiniz gibi 6saat fazla olması normal mi

ben kendi okulumda btr yim. ders 20 saat, geriye kalan 10 saat de btr. 30 saat giriyorum yani.

ege1977' Alıntı:
4.3.4.3.4 şeklinde hocam.Hocam çok fazla derse giriyosun 6 saat fahri girersin.
ortmenim' Alıntı:
Arkadaşlar planlarınızı yaparken haftada 30 saat olacak şekilde mi planlama yapıyorsunuz. Bahadır hocam 36 saat kalıyor okulda. Dediğiniz gibi 6saat fazla olması normal mi

Teşekkürler hocalarım.
Evet benim de kafama takıldı ortmenim. Yani şu an BTR olduğum okulda 30-12 yani 18 saat BTR yapsam diye bir sonuç çıkıyor sanırım. Ama kesin bu şekilde değil de, eğitim-öğretim saatlerinde BTR olarak kalırım sanırım.

sadece 5 ve 6 lara derse giriyorum 5 şer şubeden 10 şube 20 saat, belirtmek istedim.

15 maaş karşılıgı bildigim kadarı ile 18 saat te ekders alırsın gecen seneler oleydı.

BahadirErcelik' Alıntı:
Arkadaşlar bu ek ders hesaplama işinden pek anlamıyorum. Ve zaten ilk defa BTR olarak görevlendirildim. Durumum şu şekilde;

1. Bir arkadaş normal rehber öğretmen ile aynı gibi dedi ekders puantajınız. Bu doğru mu?

Haftalık ders saati 30 saati geçemez, siz ne yaptınız hocam ?

fazladan olmuyor 12 saat ders gerisi btr oluyor normal yani..
btr gittiğiniz okul normal eğitimse giriş çıkış saatleri
sabahçı öğleci ise ya sabahçı olursunuz ya da öğleci

ne olursa olsun 18 saat ekders alıyorsunuz hiç değişmiyor görevlendirmeniz bitene kadar

asp-php' Alıntı:
BahadirErcelik' Alıntı:

Haftalık ders saati 30 saati geçemez, siz ne yaptınız hocam ?

Anadolu Lisesi olanlar BTR hocam, fiili ders değil. Yada söylemek istediğinizi ben mi anlayamadım. Öyle ise kusuruma bakmayın.

Hocam toplam 18 saat ek ders alırsın.ders olarak.ekstra kurs egzersiz varsa ayrı alırsın.yani 40 saatte derse girsen btr olduğun için değişmez 18 saat alırsın

Konuyu hortlatayım. Kafama takıldı şu 18 saat mevzusu. 20 saat ders+ 10 saat btr olan ve rehberlik sınıfı olan bir btr haftalık yine 18 saatmi alır. yoksa 30 saat dersi olan ve sınıfı olan bir öğretmen gibi haftalık 20 mi alır.

ne yaparsa yapsın 18 alır ama şu ara nöbet mevzusu çıktı onu da alırsa haftada 20 saat ücret alır.

BBNET
Geri