e kalan kismi ne olacak hocam. olur mu öyle şey? kendi okulumda btr görevim yokki. sadece derslere giriyorum. ama btr haftalık 18 saat ücret ödenen bir görev.hocam 43434 e göre gününe denk gelen ne denk geliyorsa onu yazıyor. Diyelim pazartesi, salı, çarşamba görevin var 4,3,4 yazar gittiğin okul
Hocam 6+6+6 yazılır kendi okulunda herhangi birşey yazmaz doğal olaraktan btr ekdersini almış olursunuz.2 gün kendi okulumda full derslere giriyorum fakat kalan 3 gün başka bir okulda btr görevim var. kendi okulumda btr görevim yok.
görevlendirildiğim okul ek dersimi 43434 şeklinde mi yapıp göndermeli yoksa 666 şeklinde mi?
hocam şöyle açıklayım, pazartesi, salı, çarşamba görev okulu perşembe cuma kendi okulu. görev okulu gününe denk geleni yazar 4,3,4 kendi okulu da diğer okuldan gelen günlere kendi okulun daki 2 günü ekleyip 4,3,4,3,4, yazar. kendi okulu 5 günlük doldurur. sizin demeniz gibi 6,6,6 yazdı ders günü hastalandı rapor aldı ek dersi kesilmeyecek mi? formatör ek ders yazılımı 4,3,4,3,4 dür. idareciler gibi. görev aldığınız okul sadece o ay görevi yaptığınızı belgelemek için kağıt yollar. Okul zaten ek ders çizelgesine diğer okuldan ne gelirse gelsin 4,3,4,3,4 şeklinde yazar.e kalan kismi ne olacak hocam. olur mu öyle şey? kendi okulumda btr görevim yokki. sadece derslere giriyorum. ama btr haftalık 18 saat ücret ödenen bir görev.
aslında gorevlendirme çalıştığımız okulun bence puantaj göndermesine dahi gerek yok ama işte. çünkü 16. maddeye göre direkt 18 saat ödenmesi lazım. madde gayet açık. sadece devam devamsızlık bildirse sorun kalmayacak.Benim bildiğim şu;
kadronuzun bulunduğu okulda kendi dersinize girersiniz.. Amma 8 saat amma 15 saat..
Başka okula da BTR olursunuz hatta şartlara göre ikinci bir okulu da verirler.. İsterse 10 okul olsun...
Kadronuzun bulunduğu okul 4+3+4+3+4 şeklinde ek ders puantajı hazırlar.. Detaya girip kafanızı karıştırmayın hocam..
43434 olarak ödenir çünkü ek ders ödemesinde ilgili madde bu yöndedir siz isterseniz bir haftada 100 saat derse girin yinede 43434 olarak toplam 18 saat ek ders ücreti alırsınız2 gün kendi okulumda full derslere giriyorum fakat kalan 3 gün başka bir okulda btr görevim var. kendi okulumda btr görevim yok.
görevlendirildiğim okul ek dersimi 43434 şeklinde mi yapıp göndermeli yoksa 666 şeklinde mi?
Görevlendirme çalıştığı okul değil kadrosunun bulunduğu okul ek dersi yapar, puantajı ilçe mem.e gönderir.. Görevlendirme yapılan okulun esprisi yok.aslında gorevlendirme çalıştığımız okulun bence puantaj göndermesine dahi gerek yok ama işte. çünkü 16. maddeye göre direkt 18 saat ödenmesi lazım. madde gayet açık. sadece devam devamsızlık bildirse sorun kalmayacak.
yani, katılıyorum..43434 olarak ödenir çünkü ek ders ödemesinde ilgili madde bu yöndedir siz isterseniz bir haftada 100 saat derse girin yinede 43434 olarak toplam 18 saat ek ders ücreti alırsınız
o yüzden BTR olmuş kişiye ders verilmesi bile abesle iştigaldir bizim yaptığımız işin kıymeti değeri teknik servis /tamirci çağırdığımız zaman ortaya hemencecik çıkıveriyor örneğin tamirci çağırdığımızda normalde 2-3 kişi birleşse tahtayı indirmede yardım etse sökülüp değiştirilebilecek en basit bir iş için bile 300 TL alınıyor okula dönemde 1-3 kere servis gelir her geldiğinde 2-3 bin alır (oda sadece 3-5 tahta işinde )gider bizse bir ayda bir çok kez tahtalardan defalarca geçiyoruz aldığımız ücret ve girdiğimiz dersin hesabının yapılması bile aslında çok nahoş bir durumdur
dağıtamaz 4 3 4 3 4 ten pazartesinden itibaren hangi günler gelmediyseniz o günlerin ek dersi sadece kesilir müdür yardımcısı gibi yönetmelik öyledir arttırma azaltma yapılamaz,puantaj deil devam devamsızlık gönderiri okuluna okulun ek dersi haftaya dağıtır
Ücret girdiğimiz/girmediğimiz dersler dahil olarak 4 3 4 3 4 olarak yazılır.e kalan kismi ne olacak hocam. olur mu öyle şey? kendi okulumda btr görevim yokki. sadece derslere giriyorum. ama btr haftalık 18 saat ücret ödenen bir görev.
Btr olarak görevlendirilen okul 4+3+4+3+4 olarak puantajı hazırlayıp kadronun bulunduğu okula puantajı yollar.Devamsızlık yapılan zamanlarda görevlendirilen okula bilgi verilip o güne karşılık gelen ek dersi o güne yazmayarak puantaj yapılır.
Btr görevlendirmesinin bağlı olduğu
Ek ders yönetmeliği 16/2
Öğretmenlerin ilgili müfredatı kapsamında ders okutmak üzere diğer eğitim kurumlarında geçici olarak görevlendirilmeleri bu fıkra kapsamında değerlendirilmez.”
İlgili madde kapsamında farklı bir okula görevlendirilen herhangi bir branş öğretmeni gibi görevlendirilen okulda kaç saat çalışılıyorsa sadece o günlere ait puantaj yapılması kadronun olduğu okula gönderilmesi gibi ayrımlı bir değerlendirme yapılmaz.Derslere girilse de asli görev btrdir.
Btr görevlendirmesinin bağlı olduğudiyelim ki ben x okulunda idareciyim, pazartesi, salı çarşamba günü başka okuldan btr geliyor, ben bu öğretmen arkadaşa niye perşembe, cuma günü bana gelmediği günler ek ders bildireyim? Öyle şey olmaz hocam. Görevlendirilen öğretmene görev günü dışında ek ders siz yazamazsınız. Siz ister 6+6+6 ister 4+3+4 yazın kendi okulu 4+3+4+3+4 olarak ek dersi girer. Ben olsam benim okuluma görevlendirilen öğretmene geldiği saatin hepsini ek ders olarak yazarım, aksini meb yazı ile bildirsin, öyle bir yazı var mı, benim bildiğim yok. Görüş sorulup görüşe göre (tabi bu görüşe uyulmak zorunda değil) bir tutum takınılabilir.
Günümüz futbolunda orta sahayı güçlendirmek gerektiğinden 43434 yazılmalı. Sizinki defansif orta sahaya önem vermiş ve 4 leri geride oynatarak Pazartesi-Salı-Çarşamba gol yememeyi hedeflemiş.bizimki 44433 yazıyor![]()