BTR egzersiz çalışması yapabilir mi?

Kodla Büyü

kakamir

Site Gezgini
Arkadaşlar okulda dersler saat 3 te bitiyor. Btr gorevlendirmem varken3 ten sonra egzersiz yapabilir miyim? Birde ne gibi konularda egzersiz yapabilirim, hiç bir sertifikam yok mesela satranç açabilir miyim? Sertifika gereklimi

peki ark lar bu yetiştirme kurslarını hafta içi 3 den sonra bt görevimizde varken açabilir miyiz

aynenbadi' Alıntı:
15:30 dan sonra yetiştirme kursu açmıştım bu senede düşünüyorum..
hocam 15:30 dan sonra hangi sınıflara kaç saat kurs verdiniz. toplamda kaç saat verdiniz hafta ici mi hepsi birde 2kati ucretmi aldiniz

xxltc' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
hocam 15:30 dan sonra hangi sınıflara kaç saat kurs verdiniz. toplamda kaç saat verdiniz hafta ici mi hepsi birde 2kati ucretmi aldiniz
5 ve 6.sınflara verdim.. haftada 8 saat.. hafta içi verdim.. son ay 2 kat almıştık

aynenbadi' Alıntı:
xxltc' Alıntı:
aynenbadi' Alıntı:
5 ve 6.sınflara verdim.. haftada 8 saat.. hafta içi verdim.. son ay 2 kat almıştık
Aynen hocam kurs evraklarini ve neler anlattiginizi paylasirmisiniz?

btr okul derslerinin bitimine kadar devam eden bir görevlendirme. ben sabahcıydım ve dersler bitince çok rahat açtım egzersiz...

BBNET
Geri