zeynepsteel
Site Gezgini
Btr olarak boş derslere giriyor musunuz?Beni sürekli gelmeyen ögretmenlerin yerine bos derslere gonderiyorlar bu yapılan yasal mı?
zibula' Alıntı:Boş derse girmek veya girmemek btr ile alakalı değil. Okulda idarecileriniz dengeyi sağlayabiliyorsa, iletişimi düzgün kurabiliyorsa öğretmen ruhunu taşıyan kişi asli görevi dışındaki işleri de seve seve yapmalı.
bilisim5587' Alıntı:BTR yeni atandıysa boş derslere girer yok onu kırmayayım yok bunu kırmayayım der , her şeye eyvallah der. hem ders verir hem boş derslere girer hem bilgisayar tamır eder . Tüm bunlara ragmen hep boş oturan olur, parasında gözu kalınan olur. Sonra btr kendine gelir. Görevi olmayan hiç birşeyi yapmaz. Kafası rahat oılur
:++: 
bilisim5587' Alıntı:BTR yeni atandıysa boş derslere girer yok onu kırmayayım yok bunu kırmayayım der , her şeye eyvallah der. hem ders verir hem boş derslere girer hem bilgisayar tamır eder . Tüm bunlara ragmen hep boş oturan olur, parasında gözu kalınan olur. Sonra btr kendine gelir. Görevi olmayan hiç birşeyi yapmaz. Kafası rahat oılur
Ama bu durumlara düşmemek için baştan çok dikkatli davranmalı.zeynepsteel' Alıntı:Btr olarak boş derslere giriyor musunuz?Beni sürekli gelmeyen ögretmenlerin yerine bos derslere gonderiyorlar bu yapılan yasal mı?
Şimdiki okulumda 3. yılıma girdim ilk zamanlar boş derse sokmak isteyen mi ararsın, öğle arası bilişim sınıfında beklememi isteyeni mi ararsın, elime kamerayı verip her etkinlikte fotoğraf çekmemi isteyeni mi ararsın sanki bi ben biliyorum fotoğraf çekmeyi, okuldaki deneme sınavlarında beklememi isteyen mi ararsın, e okula sınıfındaki tüm öğrencilerin fotoğrafını yükletmek isteyen mi ararsın, törenlerde şu anfi ses sistemi kurulumu yapmamı isteyen mi ararsın alayı farklı idareci, öğretmen birileri tarafından istendi. Şu an bu saydıklarımı kimse istemeyi bırak ima bile etmiyor. Herkese verilecek cevap farklıdır. Hakedene hakettiğini vereceksin sonra çok güzel geçiyor günler. Bu arada şu an okulda kimseyle aram kötü değil farklı konularda ön plana çıkmayı başardım bu süreçte. İş bilenin kılıç kuşananın.
e okula tum okulun resmını de attım zamanında, her etkınlıkte fotograf ta cektım , bos derse de girdim. Vay ne salakmısım be ya ..
) ama mebbis, e-okul resimleri ösym gis işlemleri onları hep ben yapıyorum,elime yapışmazya:+1:bilisim5587' Alıntı:BTR yeni atandıysa boş derslere girer yok onu kırmayayım yok bunu kırmayayım der , her şeye eyvallah der. hem ders verir hem boş derslere girer hem bilgisayar tamır eder . Tüm bunlara ragmen hep boş oturan olur, parasında gözu kalınan olur. Sonra btr kendine gelir. Görevi olmayan hiç birşeyi yapmaz. Kafası rahat oılur