BTR başvurusu yapacağım diğer görevlendirmem ne olacak

Kodla Büyü

genedrom

Aktif Üye
arkadaşlar kendi okulumda 8 saat dersin var başka bir okula 12 saat derse gidiyorum.12 saat için mebbiste görevlendirme yazıyor

bende şunu merak ediyorum btr başvurusu yapacağım 12 saat derse girdiğim okuldaki görevlendirmem iptal olur mu olmaz mı

Re: Ynt: BTR başvurusu yapacağım diğer görevlendirmem ne olacak

Görevlendirmeyi hangi okula isteyeceksiniz hocam. Kendi okuluna istersen iptal olur, diğer okula istersen girdiğin dersler iptal olur sadece yani derse girmezsin sadece BTR yaparsın

Kendi okulunuzdaki derslere girersiniz görevlendirme olacağınız okulda sadece BTR olarak çalışırsınız hocam.

yaptım oldu!

fakat 3 ay beni süründürdüler ..mücadele edersen olur.mücadele derkende şöyle...bizim ilçe müdürü yanlışını asla düzeltmek istemeyn geri adımı zayıflık sayan bi tip.o yüzden beni uğraştırdı.Fakat sizin müdür insan gibi biriyse zor değil.Bizimki insan dışı bi varlıktı :) btr olan birine 15 saat ders karşılığı die diretemezler.bakanlık yazısına göre btr görevlendirmen varsa başka bi okula derse girmezsin btr ne devam edersin.

btr tereddüt edilen hususların 2. maddesini iyi oku ve okut.orda açık yazıyor herşey

Alın buyurun hocam BTR Tereddüt Edilen Hususlar...
Burada yazılanları iyice okuyun ve önlerine atın alın okuyun diyin gözleriyle görsünler...

Ekli dosyalar

Geri