BTR başvuruları internetten olmalı...

Kodla Büyü

tuana1981

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar ben İzmir'de görev yapmaktayım. Ankara ilinde btr başvuruları internet üzerinden "http://www.ankaraegitici.net/?p=492" adresinden alındığını öğrendim. Neden bu uygulama tüm illerde kullanılmıyor. Başvuru yapacak kişiler başvurularını yapıyor gerisini okul idaresi hallediyor, sitenin içeriğinde alt tarafta şu ibare var: "Başvuru formlarını öğretmenlerimiz elden getirmeyeceklerdir." Ne güzel bir uygulama. Btu uygulamanın İzmir ve tüm illerde kullanılmasını istiyorum. Seminer dönemini başka bir ilde geçirmek için dilekçe verdim Milli Eğitime, sonra aklıma BTR başvurusu ve sonrasında ıslak imzalı elden başvuru geldi. Gerekli merciler inşallah bu soruna bir çözüm bulurlar.

tuana1981' Alıntı:
Arkadaşlar ben İzmir'de görev yapmaktayım. Ankara ilinde btr başvuruları internet üzerinden "http://www.ankaraegitici.net/?p=492" adresinden alındığını öğrendim. Neden bu uygulama tüm illerde kullanılmıyor. Başvuru yapacak kişiler başvurularını yapıyor gerisini okul idaresi hallediyor, sitenin içeriğinde alt tarafta şu ibare var: "Başvuru formlarını öğretmenlerimiz elden getirmeyeceklerdir." Ne güzel bir uygulama. Btu uygulamanın İzmir ve tüm illerde kullanılmasını istiyorum. Seminer dönemini başka bir ilde geçirmek için dilekçe verdim Milli Eğitime, sonra aklıma BTR başvurusu ve sonrasında ıslak imzalı elden başvuru geldi. Gerekli merciler inşallah bu soruna bir çözüm bulurlar.
Biz btr başvurularını 4 yıldın online alıyoruz Hocam.

Bizim milli egitimde online başvuru alıyor ama çıktı aliniyo ıslak imza istiyor bizden ve okul mudurunden online başvuru alıp kendi işlerini kolaylastiriyorlar bizleride ıslak imzaya zorla getiriyorlar saolsun

Ankara ve Niğde'ye tebrikler. :alkis:

Umarım en kısa zamanda tüm illerimizde uygulama bu şekilde yapılır.

BTR başvurularının durdurulması için Meb'e yazı gönderildi, bununla ilgili bir çalışma yapılıyor diyorlardı. Bu konuda herhangi bir bilgisi olan hocam var mı?

resmiyet olması için böle bişi mümkün deil anca mebbisten müdür onayı ile yapılabilir

runalone' Alıntı:
resmiyet olması için böle bişi mümkün deil anca mebbisten müdür onayı ile yapılabilir

Denizli de başvurular internet üzerinden olduğu gibi aynı zamanda dağıtımda internet üzerinde çalışan bi uygulama ile yapılıyor ve sonuçlar yine aynı şekilde açıklanıyor.

Resmi tarafı ise okul idaresi tarafından onaylanan başvuru formunun ilçeye okul tarafından teslim edilmesi yeterli.(Bu kısım öğretmeni pek ilgilendirmiyor)

Baharakn' Alıntı:
BTR başvurularının durdurulması için Meb'e yazı gönderildi, bununla ilgili bir çalışma yapılıyor diyorlardı. Bu konuda herhangi bir bilgisi olan hocam var mı?
karinca_52' Alıntı:
Değerli Arkadaşlar;
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönemi( 28 Eylül 2015- 22 Ocak 2016) tarihleri arasında yapılacak Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği Görevi Görevlendirmeleri ile ilgili olarak;

Bakanlığımızca yeni bir açıklayıcı resmi yazı gönderilme çalışması olduğundan, BT Rehber Öğretmen Görevlendirmesi Dilekçe alma duyurusu ilçe yazımız, beklemeye alınmıştır.

Bakanlığımızdan yazının bir iki hafta içinde geleceği belirtilmektedir. İlgili yazı geldiğinde gerekli duyuru yapılarak, dilekçeler okul müdürlükleri kanalıyla alınarak,ilçe memlere gönderilmesi ve ilçe memlerce de Samsun İl MEM e gönderilmesi istenecektir.

Görevlendirme başlanğıcı okulların başlangıç tarihi 28 Eylül 2015 tarihi olarak öngörülmektedir. Bu tarihten önce tüm arkadaşlarımız seminer dönemlerini diğer öğretmenler gibi geçireceklerdir.

Konu ile ilgili bir değişiklik olduğunda e-posta ile tarafınıza bilgi verilecektir.

İyi tatiller dileriz.

Hocam 1. Hafta geçti, kaldı 1 hafta...
www.bilgisayarbilisim.net/okul-formator ... 44147.html

BBNET
Geri