Görevlendirmede haftalık 18 saat ücret alırsınız, seminerde ise 15 (her güne 3), birde pazartesi ve salı ek ders ödenmemesine dair yazı gelmiş. Oradan da 7 saat yapar.. toplam 10 saat ücret farkı oluşur. Pandemi olmasaydı 3 ilk haftadan, 1 saatte 2. Haftadan toplamda 4 saat olur.Bilmediğim için soruyorum, 19 Haziran'a kadar olması ile 30 Haziran'a kadar olması arasındaki fark nedir?
Yazıyı eklerseniz faydası olur.yeni yayınlanan bir yazı vardı ona göre ay sonuna kadardır nokta.
Teşekkürler hocam anlaşıldı. Yine ek ders meselesi...Görevlendirmede haftalık 18 saat ücret alırsınız, seminerde ise 15 (her güne 3), birde pazartesi ve salı ek ders ödenmemesine dair yazı gelmiş. Oradan da 7 saat yapar.. toplam 10 saat ücret farkı oluşur. Pandemi olmasaydı 3 ilk haftadan, 1 saatte 2. Haftadan toplamda 4 saat olur.
Yazıyı eklerseniz faydası olur.
Mantık şu:Teşekkürler hocam anlaşıldı. Yine ek ders meselesi...
Ben daha önce BTR'yi teknisyenlik tarzı bir iş sanıyordum. Resmiyette eğitim öğretim ile ilgili bilişim görevleriymiş. Bu durumda 30 Haziran'a kadar görevlendirme yapanların ne mantıkla bunu yaptıklarını çözemedim.