BTR artık ders saatlerine göre yapılıyormuş!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zodiac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
btr görevlendirmem red edilmişti, konuyla ilgili il milli eğitime itiraz dilekçesi verdim, bte derneği ile görüştüm, en sonda yenilik eğitim teknolojilerinden erdoğan bey ile görüştüm, erdoğan bey BTR görevlendirmelerinde artık ders saatine bakıldığını ders saati az olan kişilerin alan dışı olsa bile kendi okuluysa önceliğin alan dışı öğretmende olduğunu söyledi. Böyle bir şeyin hiçbir yerde yazmadığını söylememe rağmen dersimizin eskiden seçmeli olduğunu şuanda ise zorunlu olduğundan böyle bir uygulama olduğunu belirtti. Benim kendi okulumda 24 saat dersim vardı ve okulum BTR olmam için 1 günümü tamamen boşaltmıştı, kendi okulum ortaokul ben de Fatih projesi lisesini tek tercih olarak yazmıştım, o lisedeki alan dışı öğretmen ise ders saati benden az olduğu için öncelikli olarak değerlendirilip görevlendirilmiş. Bu yapılan görevlendirme doğru mu?

ders saatin belli bir sayıdan fazlaysa btr verilmiyor ama alan dışı olunca iş karışır

karinca_52' Alıntı:
ders saatin belli bir sayıdan fazlaysa btr verilmiyor ama alan dışı olunca iş karışır

hocam onu biliyorum ondan dolayı görevlendirme olmadan önce zaten il milli eğitimle görüşmüştüm, 24 saatim var 1 günümü boşalttım görevlendirmem olur mu diye sormuştum olur demişlerdi. şimdi durum farklı 1 günüm boş ve alan dışı görevlendirme yapılmış. gerekçe de ders saatinin azlığı söyleniyor.

"erdoğan bey BTR görevlendirmelerinde artık ders saatine bakıldığını ders saati az olan kişilerin alan dışı olsa bile kendi okuluysa önceliğin alan dışı öğretmende olduğunu söyledi" yönetmelikte nerede varmış bu cümle.
dilekçeni yazdıysan cevabına al mahkemeye ver.

her_dem' Alıntı:
"erdoğan bey BTR görevlendirmelerinde artık ders saatine bakıldığını ders saati az olan kişilerin alan dışı olsa bile kendi okuluysa önceliğin alan dışı öğretmende olduğunu söyledi" yönetmelikte nerede varmış bu cümle.
dilekçeni yazdıysan cevabına al mahkemeye ver.

hocam bu lafı duyunca sordum nerde yazdığını yönetmeliğin eski olduğunu şuanda benim durumumda insiyatifi il milli eğitime bıraktıklarını ve görüşlerinin dersi az olan ALAN DIŞI öğretmeni görevlendirmekte olduğunu ifade söyledi. aynen bende cevabımı alıp mahkemeye başvuracağım.

Mevcut yönetmelik askıya anıyor...Olmayan bir yönetmelik uygulanıyor. Sana tek neden söylüyorum yandaş değilsin!

hasari' Alıntı:
Mevcut yönetmelik askıya anıyor...Olmayan bir yönetmelik uygulanıyor. Sana tek neden söylüyorum yandaş değilsin!

bu yapılan uygulamayı sadece yönetmelikleri çıkaranlar biliyorlar ama çıkarttıkları yönetmelikte böyle bir şey yazmıyor :)

ylmz' Alıntı:
hasari' Alıntı:
:alkis:

herkes kafasına göre bişiler yapıyor artık, kimin ne yapmaya çalıştığı belli değil, adamlar yönetmelik çıkarmışlar çıkarttıkları yönetmeliğe aykırı işlem yapıyorlar daha ne diyim :)

BBNET
Geri