BTR 2. Okul (Tercih etmedim ama)

Kodla Büyü

minEvoRise

Süper Üye
Süper Üye
Kadromun bulunduğu İmam Hatip Lisesinde BTR 'yim
Tercihlerde sadece kendi okulumu yazdım.
Okula yazı göndermişler dün(Cuma)
2. bir okul (Anadolu Lisesi) 2 günde orada görev yapacakmışım.
Benim anlamadığım. Madem 2. bir okulda görev yapcaz. Niye tercih yapıyoruz?
Ya da bu işin içinde bir iş olabilir mi? Yani 2. okulu ilçe mem den birileri eklemiş olabilir mi?
Haklarımız neler bilen varsa ve açıklarsa sevinirim Hocalar.

Bizim il de de kendi okulumuz dışında Fatih projesi kapsamında akıllı tahta kurulumu tamamlanan okullar arasından 3 tercih yapmamızı istiyorlar 2 senedir. Tercih yapıyoruz ama formalite icabı oluyor. Sebebi, BTR olmayan okullara görevlendirme yapmak. Haklarımızı bilmek gerek...

Kütahya Hisarcık ilçesi hocam.
Hocam 2 gün diğer okula gorevlendirecekler.
Buda 2 katı iş yükü demek
Benim kendi okulumda 10 tahta var. Orada ise 20. Toplam 30 tahta yapar. Öğrencilerin tabletleri de cabası

Kesinlikle yapilmamasi gerekir zorunlu gorevlendirme cikartmislarsa yollugunu iste hocam her gun icin tercihlerin disinda bole biseyi yapmalari imkansiz ha su olabilirdi sizi bilgilendirirlerdi bir okul daha secin diye ama hic demeden bunu yapma haklari kesinlikle yok

Kanımca olacakları söyleyeyim
Ortaokullarla birlikte artık kimse lise istemiyor neredeyse.
Fatih Projesi kapsamında Lise ve Ortaokullarına BT Öğretmenleri az gelmeye başladı.
Seneye bizleri muhtaç etmek için dersleri kaldıracaklar.
Sonuç herkes norm fazlası.
Sonrasında diyecekler bak sana tam ek ders ama bir tane ortaokul bir tane de liseye görevin var.
Anlayacağınız bizi köşeye sıkıştırıp buna ikna edecekler.

İnşallah olmaz ama böyle bir durum olacak gibi geliyor.

Zaten imam hatip lisesi ve ortaokulu aynı binada. Hadi ona ses çıkarmıyorum. Anadolu Lisesi aslında 3 oluyor

Aynen hocam ben de Kütahya'dayım. Geçen yıl da aynısını yapmışlardı. Hatta kendi okulumun müdürü bir ay sonra biz öğretmenimizi geri istiyoruz diyerek şube müdüründen sadece kendi okulumda görevlendirilmemi istemişti. Şube müdürü de şöyle demiş: "Öğretmeniniz kendi istemiş". Bak ya! Halbuki ben sadece kendi okulumu yazmıştım. Müdür beye şube müdürü benim imzaladığım yazıyı göstermiş, meğer adamlar benim imzalı resmi belgemin altına kendileri sonraki gittiğim okulu eklemişler. Resmi yazıda değişikliğin ne kadar ağır bir suç olduğunun farkında olmadıkları kesin! Dedim git şikayet et, ama kimi kime şikayet ediyorsun ki!
Bu yılda yine kendi okulumu yazdım tek tercih altını da kapattım değişiklik yapamasınlar diye ama yine görevlendirmişler, neye dayanarak böyle bir şey yapıyorlar anlamıyorum. Madem yapacaksınız bizden neden tercih istiyorsunuz!!!! Bakalım daha neler göreceğiz. O kadar karamsarım ki şu bizim bölümün geleceği konusunda, Allah yardımcımız olsun...

Yarın il kordinatörünü arayıp bu işin aslını bi soracağım. En azından altına ilçe mem mi yazdı benim yerimi tercihi. Onlar mı yazdı öğrenirim belki.
Hocam ben de merak ettim sizin kütahya merkez mi ilçesi mi? İlçesi ise hangisi?

Hocam ben de ilk defa böyle bir problemle karşılaştım. Kütahyanın ilçesinde görev yapıyorum. Aynı anda iki okula btr görevlendirmesi olur mu? Başka illerde de böyle bir uygulama var mı merak ediyorum.

Hocam başka bi yerde yok bu uygulama. Aradım ben il koordinatörünü bugün. Bana kalsa ben görevlendirmem ama sube müdürü öyle istiyor dedi. Gelecek dönem 3 okul olursa hiç şaşırmayın dedi. Aradığima pişman oldum moralim bozuldu. Listeye baktı.İlcede cok okul var dedi. Büyük ihtimal 3. okullar yolda hocam. Zaten iki bilişimciyiz. Kişi başı 5 okul düşüyor işte.

Sabahçı öğlenci okullara bile 2 öğretmen görevlendirilirken sizi nasıl olur da iki okula verirler anlamıyorum.

BBNET
Geri