:idea:koray45' Alıntı:Çok bencilsiniz be üstad. Rehberlikçinin daha iyi fal (solitaire) bakabilmesi ve facebook paylaşımlarında bulunabilmesi için bu şart.
Kesinlikle.koray45' Alıntı:Çok bencilsiniz be üstad. Rehberlikçinin daha iyi fal (solitaire) bakabilmesi ve facebook paylaşımlarında bulunabilmesi için bu şart.
ozgur30m' Alıntı:Rehberlikçiye mdr yrd giderken en iyi pc yi vermiş ben de değiştirmek istiyorum olmaz dedi.Sizce ne yapmalıyım?
Adamın odasının anahtarı var ve ona ait.anca arıza falan çıkarsa.cevaplar hep komedi.Yetki durumu nedir bunu yazacak olan yok mu?teknogenclik' Alıntı:ozgur30m' Alıntı:Rehberlikçiye mdr yrd giderken en iyi pc yi vermiş ben de değiştirmek istiyorum olmaz dedi.Sizce ne yapmalıyım?
hocam sizde kasanın içini değiştirin bilmesin kasa aynı içi farklı :idea:
Yeni geldiğim okulda rehberlikçiler labdan 2 kasa götürmüş bende bunu görünce kendilerine bu kasaların laba ait olduklarını söyledim eğer isterseniz size başka kasa vereyim dedim onlarda birşey demedi tmm dedi. Cuma günü laba ait iki kasayı aldım yerine başka iki kasa verdim.impetus23' Alıntı:ya bize gelen rehberlikçi de ilk geldiginde hizmetliyi almış yanına lab.dan bir bilgisayar almış götürmüştü..
bi geldim lab.da ortada bir bilgisayar eksikkenardan da almamış ortadan sökmüş götürmüş.. çok fena sinirlenmiştim kimin aldıgını ögrenince..
bi ona parladım bir idareye parladım hatta hizmetliye bile sallamıştım.. ertesi gün aldıkları gibi geri getirmişlerdi, sonra eskilerden bi tane takıvermiştim..
bence idareye durumu anlatın.. kendinizin ihtiyacınız oldugunu söyleyin.. kullanmanız gereken bir kaç program sallayın.. hakkaten rehberlikçi ne yapacak sanki..
office açacak internete girecek.. ha idare yok derse siz de onlara yok demeyi öğrenmiş olursunuz..
önce nerden aldığını öğrenmek lazımaynenbadi' Alıntı:ben yeni geldiğim okulda bt sınıfındaki projeksiyonun alındığını gördüm...ingilizceci çok kullanıyormuşta sınıfa koydurtmuş, ben de çektim aldım öle yağmaa yok dedim![]()