BTR öğretmeni olmak ve Egzersiz beraber olur mu?

Kodla Büyü

efe83izmir

Site Gezgini
BTR olan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni 7. dersi saat 15.35 de biten eğitim öğretimden sonra 15.40-17.00 arasında satranç egzersiz yapabilir mi? Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmen olmak bu egzersizi yapmaya engel olur mu? izmir ile sorduk yönetmeliğe göre hareket edilir diye cevap verdiler. Bi bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Çok teşekkürler.
BTR olan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni ve Egzersiz

Hocam 15:40 dan sonra normal öğretmensin. Eğer satranç belgen var ise yapamaman için hiç bir engel yok.

Bizler ek dersimizi idarecilerin aldığı madde üzerinden alıyoruz. yani 18 saati. İdareciler egzersiz yapamıyorlar. Sıkıntı varsa bu ek dersle ilgili madde üzerinde.Ben yapamıyoruz diye biliyorum.

Hocam okulun rehber öğretmeni de 18 saat alıyor. Ama saat 15 de işler bitiyor gidiyorlar onlar neye göre alıyorlar ek dersleri, ayrıca okul müdürüne BTR de tereddüt edilen hususlar kısımında BTR öğretmeni eğitim öğretim bitince görevi biter diyor. Bunu müdür beye gösterdim ama olur da demedi olmaz da demedi ilçe milli eğitim okul müdürünün insiyatifinde dedi. Son durum bu

mesai saatiniz bittikten sonra açabilirsiniz. btr iseniz mesai saatiniz derslerin bitmesi ile biter.

ikili öğretimde çalışan bir btr sabahtan 6:30 akşam 18:10 arası eğitim öğretim var ama tüm bu 12 saat boyunca görevli değil ortalama günlük 6 saat çalışıyor ben ders programıma yazdırıyordum 10 saat dersim oluyordu 20 saat ise btr olarak sabahçı devrede 10 saat öğleci devrede 10 saat toplam 30 ders saati çalışıyordum. Bu arta kalan zamanlarsa btr öğretmenler bence egzersiz yapabilmeli.

Peki bununla ilgili yazılı bir belgemiz olsa okul müdürünün önüne koysak sorun çözülecek, ilçe milli eğitim şube müdürleri o kadar okul müdüründe o onaylarsa biz zaten onaylarız diyorlar. Yani olay okul müdürünün insiyatifinde...

BBNET
Geri