BTR öğretmeni bilişim egzersizi açabilir mi?

Kodla Büyü

miragee

Üye
BTR olup kurs açan arkadaslar varmış, ne üzerine kurs açtılar, bilen var mı? BTR olup hemde kurs açabiliyor muyuz?

Bunu dün müdür yardımcıma sordum BTR oldugunuz için açamayabilirsiniz tam bilmiyorum dedi. Açan arkadaşlar bilgi verebilir mi? Okulumdakı öğrencilerin bilgisayar kursuna ihtiyacı var egzersiz şeklinde açmak istiyorum.

hocam ben destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında 2+2+2 şeklinde pazartesi -salı - çarşamba ders saatleri dışında okul 14.50 de bitiyor ben 15.00 ile 16.30 arasında saatleri belirledim, kursa 5 ocaktan itibaren başlayacam. İdare sorun olmaz dedi. oluru birkaç güne kadar elime geçer diye tahmin ediyorum. haber veririm.

agomusti' Alıntı:
hocam ben destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında 2+2+2 şeklinde pazartesi -salı - çarşamba ders saatleri dışında okul 14.50 de bitiyor ben 15.00 ile 16.30 arasında saatleri belirledim, kursa 5 ocaktan itibaren başlayacam. İdare sorun olmaz dedi. oluru birkaç güne kadar elime geçer diye tahmin ediyorum. haber veririm.

HOCAM tam bilmediğimiz için size sorayım, kursun içeriği nedir? hazırladıgınız planı örnek olarak gönderebilir misiniz?

BBNET
Geri