bununla ilgili çok konuşuldu çok evrak paylaşıldı forumu araştırırsanız bulabilirsinizArkadaşlar mrb btr öğretmenlerinin haftalik çalişma saatleri 8-5 mi yoksa eğitim öğretim saatleri mi? Yönetmenlik nedir ? Elinde resmiyazi olan var mi ? İdare mobing uyguluyor beşgün 8-5 diye bana yardimci olabilir misiniz
hocam hiç uğraşmayın ihtiyacınız yoksa istifayı basın.Arkadaşlar mrb btr öğretmenlerinin haftalik çalişma saatleri 8-5 mi yoksa eğitim öğretim saatleri mi? Yönetmenlik nedir ? Elinde resmiyazi olan var mi ? İdare mobing uyguluyor beşgün 8-5 diye bana yardimci olabilir misiniz
Bi savaş açmadığımız kalmışhocam hiç uğraşmayın ihtiyacınız yoksa istifayı basın.
2.seçenek tam bir BTR lik yapın(yani ne sorsalar çözümü birlikte bulun yani rehberlik edin ama siz yapmayın) 8-5 uyaraktan ama onlarıda tas tamam takip edin ajandanız olsun bütün bir ay boyunca mesaiyi aksattıkları bütün günleri not alın sonra valilik cimer kaymakamlık Allah ne verdiyse şikayet edin.şikayetinizin arkasında da durun. kamera varsa kamera kayıtları da var yazın. onlar silerse silsin.
Hocam bulamadim yardimci olabilir misinizbununla ilgili çok konuşuldu çok evrak paylaşıldı forumu araştırırsanız bulabilirsiniz
Resmi yazı neyse o hocam okul eğitim öğretim saatlerinde diyor onun için okul eğitim saatlerinde durulurBurada ne kadar mesaj yazılırsa yazılsın en son olarak Milli Eğitim Müdürlüğündeki yetkili ve bu işlerle ilgilenen kişilerle görüşmeniz istenecek farkındasınızdır.
Eba Destek Noktası çalışma saatlerinden bahsedenler olacağı gibi, haftalık 30 ders saati okulda kalmanız gerekiyor diyenler de olacak, işler aksamasın da telefon ederlerse okula gidersiniz diyenler de olacak
Resmi yazıda eğitim öğretim saatleri diye bir ifade geçer, uzaktan eğitim sürecine özel bir güncelleme yapılmadı bildiğim kadarıyla
hangi okul il ve ilçe neresi acaba. genelde bu üslubu yeni idareci olmuş tecrübesiz ve dolduruşa gelmiş ukela tipler yapıyor. yok tecrübeli ve yaşı varsa mahkeme deyin korkarlarArkadaşlar mrb btr öğretmenlerinin haftalik çalişma saatleri 8-5 mi yoksa eğitim öğretim saatleri mi? Yönetmenlik nedir ? Elinde resmiyazi olan var mi ? İdare mobing uyguluyor beşgün 8-5 diye bana yardimci olabilir misiniz
satrançta savunmada durarak oyun aldığınız oldu mu hiç?Bi savaş açmadığımız kalmış![]()
Yönetmenlik değil hocam yönetmelik. Kusura bakmayın ilk önce. İkincisi görevlendirme yazınızda görev şartlarınız yazıyor, 8-5 arasında değilse okulunuzun dersleri 8-5 değil, okul ders saatleri ile sınırlı.Arkadaşlar mrb btr öğretmenlerinin haftalik çalişma saatleri 8-5 mi yoksa eğitim öğretim saatleri mi? Yönetmenlik nedir ? Elinde resmiyazi olan var mi ? İdare mobing uyguluyor beşgün 8-5 diye bana yardimci olabilir misiniz
derse girıyor isen baslangıc saatlerinde bitiş saatlerindedersin varsa uymak zorundasın şayet derslere girmiyor isen 9 da başlar 15 de biter öğle arası yemek saati kullanıyorsan 16 biter 30 saat üzerindenArkadaşlar mrb btr öğretmenlerinin haftalik çalişma saatleri 8-5 mi yoksa eğitim öğretim saatleri mi? Yönetmenlik nedir ? Elinde resmiyazi olan var mi ? İdare mobing uyguluyor beşgün 8-5 diye bana yardimci olabilir misiniz
Aranan yazı BTR 8-17 arasında durmaz şeklinde HocamYenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün 2012 tarihli ve 16791 sayılı yazının 8. maddesinde açıkça belirtilmiştir.
Bu maddeye göre:
“BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak,…”
Buradan şu anlaşılıyor ki; mesai saatleriniz okulun eğitim öğretim yaptığı saatler içindedir. Örneğin; tam gün (normal) eğitim yapan bir lisede ders saatleri 09:00-15:00 arası ise sizin de göreviniz bu saatler içindedir. Yani 09:00 da mesainiz başlar, 15:00 da biter.
Evet5. ve 8. sınıflara okulların açılmasıyla birlikte bizim yüz yüze dersler 09.00-12.50 arasında. O zaman ben 12.50'ye kadar mı okulda durmalıyım?
Hocam sen var ya cin gibisin ya masallahin var, baya insanları tecrübe etmişsin sanırım. Büyük okul da mi çalışıyorsunhep diyorum yıl boyunca ajanda tutun. herkesin açıklarını not alın. bugün yüzünüze gülen yarın ilk satanınız yada iftira atanınız olabiliyor her duruma hazırlıklı olmak babında herkesin en az çok ciddi 3 açığını yer zaman kişiler konu ne hakkında detaylı bir biçimde ajanda oluşturun. bakarsını lazım olur lazım olunca veriler elinizde hazır olsun
hocam cinlikten değil tabiri yerindeyse ipten aldığım öğretmenlerin bile iftirasına maruz kaldığım için ne kadar adi insanlarda çıkabiliyor dedirtiyor hayat.Hocam sen var ya cin gibisin ya masallahin var, baya insanları tecrübe etmişsin sanırım. Büyük okul da mi çalışıyorsun![]()
yok 9-15 arası kalıyorsan ki boyle uce kadar kalman gerek5. ve 8. sınıflara okulların açılmasıyla birlikte bizim yüz yüze dersler 09.00-12.50 arasında. O zaman ben 12.50'ye kadar mı okulda durmalıyım?