Btr Öğretmeni - Ders Programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan faktan84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

faktan84

Aktif Üye
Arkadaşlar okulumuzda 2 yıldır müdür yardımcısı yok 2 yıl once giden müdüre yardım amaçlı kısa süreliğine müdür yardımcılığı yaptım. Yeni gelen müdüre de sordum benimle çalışırmısınız yoksa başkasını mı getireceksiniz dedim yok ben başkasını getireceğim dedi fakat istediğini getiremedi ne hikmetse mebde yardımcı gçndermedi bende o dçnem müdüre yardımcı oluyordum bir çok konuda ders programı , e okula ders öğretmen girişi . . .
Öğretmen arkadaşlarada elimden geldiğince programı iyi yapmak için saatlerce günlerce uğraşıyordum ama yine de kimseye yaranamadık yine kötü ben oldum bu konuda sıkıntı yaşamaktayım sizce ne yapmalıyım kırmadan dökmeden fikirlerinizi alabilirmiyim

Hocam seni mudur yardımcısı olarak istemeyen amirine neden idari konularda yardimci oluyorsun orayi anlamadim ben

gelen oğretmen yaşlı bi bayandı hiç bir şeyden anlamıyordu ders programı ek ders gibi bi süre yardımcı oluyum dedim üstüme kaldı yaptık bi hata

Hocam ben yıllardır idareye hep yardım ederim. Md yrd iken de bir çok işi ben yapıyorum. Özellikle ders programlarında sırf arada boşlukları olmasın diye saatlerce günlerce uğraştım. Ama yaranamıyor sun hocam. Kendi menfaatlerine en ufak bişi olsa, en kötü oluyosun. İdareci değilsen karışma hocam. Eğer idareci isen herkesi mutlu edemeyeceğini bilerek çalış. Kendini fazla yıpratma, yoksa kendin çok yıpranıyosun. Programları bırak ilk başta kötü olsun. Sonra yavaş yavaş iyileştir. İlk başta benim gibi iyi program yaparsan istekleri bitmez ve çok iyi olsa bile beğenmezler.
Benim tavsiyelerim bu kadar.

BBNET
Geri