BTR Öğretmeni Ders Dışı 6 Saat Egzerzis Açabilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hayber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hayber

Site Gezgini
Arkadaşlar çalışma sistemimiz değiştiğine göre dersten sonra egzersiz açmamız gerekmiyor mu?. ben bilgi edinmeye sordum açamazsınız diye cevap geldi. Bu olayla karşılaşan var mı?

Normalde açabilmemiz gerekir.

Gönderdiğiniz soruyu ve yanıtı ekler misiniz? Neye dayandırmışlar acaba?

Hocam onlar yine uçusa geçmiş, eski ile karıstırıyorlar... Mesaim 2.50de bitiyor ve 3de baslıyorum egzersizime...

Siz başka bir alanda mı açıyorsunuz? Bizim branş egzersiz açılabilecek alanlar arasında geçmiyor da...

BTR Öğretmeni eğitim öğretim saatlerinde egzersiz açabilir. Ama bilişim branşından açılamaz. Açılacak branş satranç masa tenisi gibi belgesi olan herhangi bir branş olabilir.

İlgi: a) Milli Eğitim Bakanlığı Yönetici ve Öğretmenlerin Ders ve Ek Ders Saatlerine İlişkin Karar.
b) Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 19/08/2010 terihli ve 53578(2010/49) sayılı Genelgesi.

İlgi (a) Karar ve ilgi (b) Genelge gereğince BTR Öğretmenlerine ve Rehber Öğretmenlere bu kapsamda ek ders ücreti ödenemeyeceği görüşündeyiz.
Bilgilerinizi rica ederim.
Böyle cevap göndermişler. Yapan arkadaşlar onaylı planlarını gönderebilirler mi acaba. :shock:

rehberci arkadaşlar dramayı nasıl açıyor peki bunu bana açıklar mısınız?
Okulumuzdaki rehberci paşa paşa alıyor ekdersini

açılıyor hocam formatörlükle karıştırıyorlar eskiden di o bizim okulda tübitak projesi kapsamında açtım ben kurs aynı yönetmeliğe tabi bu kurslarda ücretimi de alıyorum.

Bana da halk eğitimde akşam kursu açtılar. (BTR olarak fiilen) Maaş karşılığımı doldurmadığım için ücreti de olmayacağını söylediler. Bilgi edinmeye yazdım bir an önce cevabı bekliyorum.

halk' Alıntı:
Bana da halk eğitimde akşam kursu açtılar. (BTR olarak fiilen) Maaş karşılığımı doldurmadığım için ücreti de olmayacağını söylediler. Bilgi edinmeye yazdım bir an önce cevabı bekliyorum.

Bizde rehber öğretmen var, halk eğitim tarafından bizim okulda "etkili ders çalışma " gibi bir kursu var, saat 3'ten sonra yapıyor ve 8-10 saat fazla ek ders alıyor.

Size kurs açtılarsa bunun ücretini halk eğitimin ekstra olarak ödemesi gerekir diye düşünüyorum. BTR ile ne alakası var kursun.... Hele birde akşam...

Tereddüte düşülen konuların 11. maddesin eğitim öğretim saatleri dışında belletmenlik. vb görevler ve ek ders yönetmeliğinde geçen görevler verilebilir diyor. Bu maddeyi yazarak sormak gerekli.

BBNET
Geri