Tam onu da söylememişler, yine net birşey yok aslında.mehmettuna68' Alıntı:30 ders saatini yalanlamışlar. Okulda eğitim öğretim saatini baz almışlar. Geçmiş olsun
ilk çıkan yazıda 30 saat üzerinden haftalık program yapılır dendiği için 30 saatlik programa göre bekleyecek denilmekte. çünkü çıkan yazıda 30 saatten fazla verilmez zaten diyor.amip33' Alıntı:Tam onu da söylememişler, yine net birşey yok aslında.mehmettuna68' Alıntı:30 ders saatini yalanlamışlar. Okulda eğitim öğretim saatini baz almışlar. Geçmiş olsun
İki öğretmen varsa sabahçı öğlenci tamam sorun yok, liseye görevlendirildiysen okul saati bitimine kadar bekleyeceksin tamam bunu da yazmışlar. Eee tek öğretmen ikili öğretim varsa, bunu örnekte yazmamışlar, ders programında gösterilir demiş. İyi de ders programı 30 saat,demek oluyor ki anladığımız gibi, sen neden liseye görevlendirilen arkadaşı okul çıkışına kadar tutuyorsun da diğerini ders programına yaz diyorsun, ve tek devreye görevlendir diyorsun.Liseye görevlendirilen arkadaşlara haksızlık olmaz mı o zaman
B lisesinde eğitimin saat 16:00’da bittiği varsayılırsa ilgili öğretmen her gün saat 16:00’a kadar B lisesinde BT Rehberliği görevini yapacaktır
Hocam aynen normal eğitim yapan okullarda bt öğretmenleri fazla çalışacak yani okulda fazla duracaklarDotCom' Alıntı:B lisesinde eğitimin saat 16:00’da bittiği varsayılırsa ilgili öğretmen her gün saat 16:00’a kadar B lisesinde BT Rehberliği görevini yapacaktır
Lisede veya ilkokulda BTR olanlar için farklı çalışma saatlerini beraberinde getirmektedir.
30 saat şeklinde bir ifade ne yazık ki yer almıyor.
Normal eğitim yapan okullarda , son ders saatinin sonuna kadar görev devam eder yorumunu çıkarıyorum.
amip33' Alıntı:İyi de ders programı 30 saat,demek oluyor ki anladığımız gibi, sen neden liseye görevlendirilen arkadaşı okul çıkışına kadar tutuyorsun da diğerini ders programına yaz diyorsun, ve tek devreye görevlendir diyorsun.Liseye görevlendirilen arkadaşlara haksızlık olmaz mı o zaman
Ben de anlamadım vallaDotCom' Alıntı:amip33' Alıntı:İyi de ders programı 30 saat,demek oluyor ki anladığımız gibi, sen neden liseye görevlendirilen arkadaşı okul çıkışına kadar tutuyorsun da diğerini ders programına yaz diyorsun, ve tek devreye görevlendir diyorsun.Liseye görevlendirilen arkadaşlara haksızlık olmaz mı o zaman
Hem de büyük bir haksızlık olacaktır.
Aynen öyle çok büyük bir haksızlık var. Anadolu liselerinde ders saati 45 dakika ve 40 saat ders var. Ben ne anladım bu işten.macar20' Alıntı:her yeni şeyde yeni karışıklıklar çıkıyor. 2 li öğretimdekiler 30 saat okulda bulunacak, bizler 38-40 saat hakszılık değil mi?
Sorun çıkmadıkca iyileştirme/düzenleme yapılmayacak bizim branşla ilgili..Fatih Projesinden istenilen verimi alamadıkları gün (tahminen bu yıl sonu) oturup düzenleme yaparlar..şuan zor görünüyor..Sohbet programında görev alanların bakanlıkta sözü geçmiyor gibi görünüyor bana..karinca_52' Alıntı:bt sohbetleri programıda belli ediyor aslında bazı şeyleri.... (!)
bahhele' Alıntı:ek-1 yıllık çalışma planı demiş..gören bilen varmı? formatını bi göreydik..
eemree' Alıntı:1 hafta önce Fatih Eğitmeni kursunda Eğitekten Erdoğan Bey bu yazıyı bize söylemişti.
30 saat olayı yok demişti BTR diye bir şeyi ders programına eklemek mümkün değil
bunun için Talim Ter. onayı gerekiyor demişti. Onlarda kabul etmiyorlarmış.
Ki bu olsaydı dedi:
Hiç bizim uğraşmamıza gerek kalmaz okul müdürleri ders programına ekler
görevide size verir. Hem norm olayı çözülür hemde görevlendirme demişti.
Her okula bir kadro olayına yada 400 öğrenciye bir BT öğretmeni konusu teklif edildiğinde
Bununda 40000 kişi edeceği için mümkün olmayacağı söylenmiş.
En son BTR nin de bir adım olduğunu belirtti. Daha iyi şeyler için zamana gerek olduğunu söyledi.