BT & Yazılım dersi müdür engeline takılıyor...

Kodla Büyü
Enterprise' Alıntı:
olaydan yırtabileceğini düşünüyorsanız onun arkası sağlam ise ve sizin arkanızda kimse yok ise AMAN DİYİM AKILLI OLUN. Bizim seçmeli derslerle ilgili değil başka sıkıntılarımız olmuştu hakkını ara savun diyen herkes soruşturma başlayınca ortalıklardan kayboldu:) Sonra da müdür karşı dlekçe vermiş benimle ilgili ama dilekçeye mevzu olan şahıs beni hiç görmemiş ya da 1 kere falan görmüş bunu ispatlayabilmek için buna benzer bir yöntem kullandığını söylemişti sendikam.
Pisliğe bulaşmadan akıllıca çözümler bulmak lazım Hocam yoksa zarar gören arkası olmayan taraf oluyor haksız olan değil.

hocam arkam boş değil ama o kadar da sağlam değil açıkçası ama bu durumuda görmezlikten gelmek istemiyorum, çünkü ortada açıkça bir haksızlık var ve bişiler yapmak istiyorum bende bu duruma karşı:( size nasıl bir yöntem uyguladılar hocam merak ettim doğrusu?

oda neki benimki dilekçe bile almadı doğrudan kendi kafasına göre seçti kurul toplantısında velilerden böyle istek geldi dedi tutanağa geçirdi. itirazım esnasında hiç bir meslektaşım destek çıkmadı bunun yerine oturup dinlemeyi hatta kısa kessede toplantı erken bitsin diye düşündü durdu. itirazımın amacı dersimi seçtirmek değil aksine yaptıklarının doğru olmadığını anlatmaya çalışmaktı ancak bizim mesektaşlarımız bana dokunmayan bin yıl yaşasın parolası ile daha çok ezilmeye muhtaçtır.

rcandir' Alıntı:
oda neki benimki dilekçe bile almadı doğrudan kendi kafasına göre seçti kurul toplantısında velilerden böyle istek geldi dedi tutanağa geçirdi. itirazım esnasında hiç bir meslektaşım destek çıkmadı bunun yerine oturup dinlemeyi hatta kısa kessede toplantı erken bitsin diye düşündü durdu. itirazımın amacı dersimi seçtirmek değil aksine yaptıklarının doğru olmadığını anlatmaya çalışmaktı ancak bizim mesektaşlarımız bana dokunmayan bin yıl yaşasın parolası ile daha çok ezilmeye muhtaçtır.

yuh yani hocam amma cesaretliymiş valla, siz şikayet etmeyi düşünmüyor musunuz peki?

Enterprise' Alıntı:
olaydan yırtabileceğini düşünüyorsanız onun arkası sağlam ise ve sizin arkanızda kimse yok ise AMAN DİYİM AKILLI OLUN. Bizim seçmeli derslerle ilgili değil başka sıkıntılarımız olmuştu hakkını ara savun diyen herkes soruşturma başlayınca ortalıklardan kayboldu:) Sonra da müdür karşı dlekçe vermiş benimle ilgili ama dilekçeye mevzu olan şahıs beni hiç görmemiş ya da 1 kere falan görmüş bunu ispatlayabilmek için buna benzer bir yöntem kullandığını söylemişti sendikam.
Pisliğe bulaşmadan akıllıca çözümler bulmak lazım Hocam yoksa zarar gören arkası olmayan taraf oluyor haksız olan değil.
hocam kılıçlar çekilmemiş olsa bende hocama tersleşme alttan al derdim. ama hocamın anlatmasına göre gemiler yakılmış. bu durumda korkaklığın kimseye bir fayası olmaz. müdür de elinden geleni ardına koymasın en fazla hocamı başka okula gönderttirir. ama hocamın vicdanı rahat müdürün ve soruşturmayı yürütenlerin vereceği hesap ağır olur. biz doğru olalım eğri belasını bulur ama elimizden geleni de yapalım. bu ülkede şerefsizler kadar şereflilerde cesaretli olmalıdır.

Eski okulumda olmuştu olay
Benm görevledirme olarak başka bir yerde çalıştığım tarihte(1'er 2'şer aylık ilçede görev alıyordum) okulumda görev yapan ben okula dönünce de askere gitmiş bir öğretmenle güya aramızda geçen bir husumeti dilekçe olarak vermiş, ancak bahsi geçen öğretmenle biz hiç karşılaşmamışız aslında 1 kere gördüm kendisini onda da müdürde vardı yanımızda 10dakika gördüm.
Sonracığıma sendika kanalıyla çaktırmadan dostçaymış gibi öğretmenle konuşulunca beni aslında tanımadığı (o 10 dakika gördüğünü bile hatırlamıyor hatta:) ortaya çıkmış biraz daha sıkıştırılınca da Müdürün baskı yaptığını zaten babasını 1 ay önce kaybettiği için ailesini yanına almak zorunda kaldığını ve müdürün evinde kiracı olarak oturduğunu tehditlerden korktuğunu söylemiş zaten bölge terör bölgesi idi.

rcandir' Alıntı:
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/formatorlugu-birakmada-onumuze-cikan-engeller-asildi-t90448.html
biraz cesaret

hocam neden şikayet ediyimki zaten gideceğim belli oldu o okuldan orda çalışan koyunlar düşünsün ben ne düşüncem idarecisi 12 saat derse girer öğretmen ekders almaz herkes sesini çıkarmaz. öyle bir okul ben yerimi buldum norm fazlası yerdeğişikliğinde zaten gideceğim umrumda bile değil. rabbim onları bildiği gibi yapsın.

sadece susarak' Alıntı:
hocam kılıçlar çekilmemiş olsa bende hocama tersleşme alttan al derdim. ama hocamın anlatmasına göre gemiler yakılmış. bu durumda korkaklığın kimseye bir fayası olmaz. müdür de elinden geleni ardına koymasın en fazla hocamı başka okula gönderttirir. ama hocamın vicdanı rahat müdürün ve soruşturmayı yürütenlerin vereceği hesap ağır olur. biz doğru olalım eğri belasını bulur ama elimizden geleni de yapalım. bu ülkede şerefsizler kadar şereflilerde cesaretli olmalıdır.

okulum çok güzel aslında ve BT sınıfına da gözüm gibi bakıyorum, bir ihtiyacı olduğunda (klavye,fare,kulaklık,ram gibi) dışardan temin ediyorum, temizliğine-kullanımına-programların güncel olmasına herşeyine çok dikkat ederim, dersin seçilmesine engel olunmasına da çok sinirlendim açıkçası, geçen sene de ders seçilmemesine rağmen normum gösterilmişti ama bu sene haziranda daha dersler bile seçilmeden apar topar normum sıfırlandı şimdi de bunları yaşıyorum :(

hocam bence daha basit düşünün. Bu devirde veli olmak lazım, öğretmen olarak hakkını ararsan malesef zor sonuç alırsın. Ya Alo 147'yi bir veli ağızından arayıp, filan okulda çocuğum okuyor bize de ders seçtirdiler ama müdür istediğimiz dersi seçtirmiyor gibi birşey söylersiniz. Ya da bir sigara kağıdına düşük cümlelerle bir dilekçe yazıp doğru kaymakamlığa gönderin, bakın neler oluyor.

fpekel' Alıntı:
hocam bence daha basit düşünün. Bu devirde veli olmak lazım, öğretmen olarak hakkını ararsan malesef zor sonuç alırsın. Ya Alo 147'yi bir veli ağızından arayıp, filan okulda çocuğum okuyor bize de ders seçtirdiler ama müdür istediğimiz dersi seçtirmiyor gibi birşey söylersiniz. Ya da bir sigara kağıdına düşük cümlelerle bir dilekçe yazıp doğru kaymakamlığa gönderin, bakın neler oluyor.
süpersin hocam :++:

fpekel' Alıntı:

147ye başvurmayı ben de düşündüm hocam, ama dediğiniz gibi veli olarak aramak lazım öğretmen olunca elimiz boş dönebiliyoruz :( sigara kağıdı güzel fikirmiş hocam sigara içiyorsunuz galiba siz:)

zodiac' Alıntı:
sadece susarak' Alıntı:

okulum çok güzel aslında ve BT sınıfına da gözüm gibi bakıyorum, bir ihtiyacı olduğunda (klavye,fare,kulaklık,ram gibi) dışardan temin ediyorum, temizliğine-kullanımına-programların güncel olmasına herşeyine çok dikkat ederim, dersin seçilmesine engel olunmasına da çok sinirlendim açıkçası, geçen sene de ders seçilmemesine rağmen normum gösterilmişti ama bu sene haziranda daha dersler bile seçilmeden apar topar normum sıfırlandı şimdi de bunları yaşıyorum :(
hocam yine söylüyorum eğer anlaşabilme gibi bir seçeneğiniz varsa hiç durmadan gidin konuşun zıtlaşmayın. ama kılıçlar çekilirse korkak davranmayın.

Eğer konuşmalar işe yaramazsa ve şikayet etmeye karar verirsen silsileyi unutma, sonra sen suçlu duruma düşersin.

sadece susarak' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
sadece susarak' Alıntı:

hocam yine söylüyorum eğer anlaşabilme gibi bir seçeneğiniz varsa hiç durmadan gidin konuşun zıtlaşmayın. ama kılıçlar çekilirse korkak davranmayın.

hocam bu adam çok hasta olduğum için okula gidemedigim bir gün için bana uyarı cezası verdi, farklı bir konuda konuşmak için odasına gittiğimde odasından kovdu beni defol git falan dedi, şimdi elime böyle bir koz geçti değerlendirmek istiyorum bende

Hocam arkanız yoksa asla gaza gelmeyin gaz verenler ondan sonra da ya sende çok damarına bastın ama diyor. Böyle pislikler ömür boyu bela olurlar insanın başına benimki gittiğim okulları bile arıyor arkamdan dedikodumu yapmak için iyice şizoya bağladı:) Ordan sonra ilk atandığım okulu arayıp birton şey söylemiş şerrr...siz milli eğitim camiası da yatkındır dedikoduya zaten, hiç zıtlaşmayın şerefsizse Allahından bulsun, ha dediğim gibi Ankarada adamım var diyosan bilemem ozaman ortaya çıkar gerçekleri ama gaza gelmekle yasa şunu diyor bunu dyor demekle olmuyor bu işler. Bir p.... ne yaparsanız yapın pez...liğini yapacaktır Hocam düzeltemezsiniz onu

hocam bu adam çok hasta olduğum için okula gidemedigim bir gün için bana uyarı cezası verdi, farklı bir konuda konuşmak için odasına gittiğimde odasından kovdu beni defol git falan dedi, şimdi elime böyle bir koz geçti değerlendirmek istiyorum bende
:scared:
defolmu
bir daha selam bile verme hocam. kılıcı göğsünden sok kıçından çıksın.
şerfsiz pislik herif.

Enterprise' Alıntı:
Hocam arkanız yoksa asla gaza gelmeyin gaz verenler ondan sonra da ya sende çok damarına bastın ama diyor. Böyle pislikler ömür boyu bela olurlar insanın başına benimki gittiğim okulları bile arıyor arkamdan dedikodumu yapmak için iyice şizoya bağladı:) Ordan sonra ilk atandığım okulu arayıp birton şey söylemiş şerrr...siz milli eğitim camiası da yatkındır dedikoduya zaten, hiç zıtlaşmayın şerefsizse Allahından bulsun, ha dediğim gibi Ankarada adamım var diyosan bilemem ozaman ortaya çıkar gerçekleri ama gaza gelmekle yasa şunu diyor bunu dyor demekle olmuyor bu işler. Bir p.... ne yaparsanız yapın pez...liğini yapacaktır Hocam düzeltemezsiniz onu

o kadar uzakta tanıdığım yok hocam maalesef hocam :( benim ilk okulumun müdürde böyleydi aynen beni de sonradan gittiğim okul müdürüne şikayet etti arayıp, çok da farklı şeyler yaşamamamışız hocam sizinle, keşke güzel şeyleri yazabilseydik burada ama maalesef pek güzellikleri görmek mümkün olmuyor bizin bölüm için, bugün bana olan yarın mutlaka bizim bölümde olan başka bir arkadaşın başına geliyor :(

sadece susarak' Alıntı:
defolmu
şerfsiz pislik herif.

aynen hocam ben bunları duyunca dondum kaldım resmen hiç beklemiyordum çünkü zaten ondan sonra yüzüne bile bakmadım pisliğin, çoğu zaman ben okuldayken gidip başka bir okulun bilgisayar öğretmenini çağırıp ona iş yaptırıyor, ders programını ben yapmıştım geçen sene bir kuruş okuldan para çıkmadan, bu sene okulda para olmadığını söylemesine rağmen para verip program satın almışlar, böyle bir adam işte daha ne diyim :(

zodiac' Alıntı:
sadece susarak' Alıntı:
defolmu
şerfsiz pislik herif.

aynen hocam ben bunları duyunca dondum kaldım resmen hiç beklemiyordum çünkü zaten ondan sonra yüzüne bile bakmadım pisliğin, çoğu zaman ben okuldayken gidip başka bir okulun bilgisayar öğretmenini çağırıp ona iş yaptırıyor, ders programını ben yapmıştım geçen sene bir kuruş okuldan para çıkmadan, bu sene okulda para olmadığını söylemesine rağmen para verip program satın almışlar, böyle bir adam işte daha ne diyim :(
allah yardımcın olsun hocam. allah gönlüne göre versin. o şerefsiz müdür de er geç bulur belasını inşaalah.

sadece susarak' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
sadece susarak' Alıntı:
defolmu
şerfsiz pislik herif.

allah yardımcın olsun hocam. allah gönlüne göre versin. o ***** müdür de er geç bulur belasını inşaalah.

sağolun hocam destek veren mesajlarınız için, okul güzel herşey iyi ama idare kötü olunca insanın tadı kalmıyor başka okul olsa hiç durmam giderim ama okulda yok gidebileceğim, bu dilekçe değiştirme durumu da es geçmek istemiyorum

zodiac' Alıntı:
sağolun hocam destek veren mesajlarınız için, okul güzel herşey iyi ama idare kötü olunca insanın tadı kalmıyor başka okul olsa hiç durmam giderim ama okulda yok gidebileceğim, bu dilekçe değiştirme durumu da es geçmek istemiyorum

secmelidersler1.jpg

secmelidersler2.jpg

Resmi yazıların çıktısını alıp rahatlıkla müdürün gözüne sokabilirsin hocam.

Bugün seçmeli ders dilekçelerini değiştiren veliler ile konuştum, yarın 2 tanesiyle buluşup dilekçelerini alacağım, değiştirilen dilekçeler de bende, pazartesi günüde ilçeye dilekçeler ile başvuru yapacağım, sizce ne olur sonunda?

biltek99' Alıntı:
zodiac' Alıntı:

secmelidersler1.jpg

secmelidersler2.jpg

Resmi yazıların çıktısını alıp rahatlıkla müdürün gözüne sokabilirsin hocam.

Hocam çok teşekkür ederim size, bu yazı tam benim aradığım bir yazıydı, 1. ve 7. maddeler tam benim sıkıntımı ifade ediyorlar ki; 1. madde de kesinlikle yönlendirme yapmayacaklardır ve 7. madde de yeterli sayıda seçilemese bile bölgedeki diger okullar ile ortak ders açılabilir, ben zaten elimde gerekli belgeler mevcut şuanda yarın da veli dilekçelerini alacağım inş, artık okulumda da kimse inkar edemicek bu durumu..

bugün okuluma da görevlendirme yazısı geldi, okadar uzak bir okula verilmişim ki bilerek yapıldığı çok açık, arkadaşlar ben formatörlük için başvurdum ama bana görevlendirme çıktı bu nasıl oluyor bir dilekçe falan da vermedim görevlendirme için bunu kim nasıl yapmış olabilir sizce?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 4+4+4 eğitim sisteminde en önemli madde olan seçmeli dersler konusunda öğrenciyi zorla, baskıyla yönlendiren okul yönetimleri hakkında inceleme başlatacak.

Seçmeli ders sınıfının açılması için gereken 10 öğrenci rakamına ulaşılırsa o ders mutlaka açılacak, öğrenci hangi seçmeli dersi isterse onu alacak. Okul yönetimi, “Öğretmen yok. O dersi seçemezsiniz” mazeretinde bulunamayacak. Konuyla ilgili, MEB Müsteşarı Emin Zararsız imzasıyla yayımlanan genelgede ayrıca din dersleriyle ilgili talimatlar da yer aldı.

Kuran dersini din öğretmeni verecek

Buna göre, Kuran-ı Kerim, Hz. Muhammed’in Hayatı ve Temel Dini Bilgiler dersleri öncelikle okullardaki mevcut Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri tarafından, bunların yetersizliği halinde imam hatip öğretmenlerinin maaş veya ek ders karşılığı görevlendirilmeleriyle verilecek. Bu şekilde de öğretmen temin edilemediği hallerde yine ücretli öğretmen teminine gidilecek.

http://www.memurlar.net/haber/284591/

faruk8542' Alıntı:
bencede evrakta sahteciliğe girer dilekçeleri al direk savcılığa suç duyurusunda bulun
hocam bazı müdürler veliyi ikna ile değiştiriyor. Eğer öyle yapılmışsa o zaman evrakta sahteciliğe girmez. Böyle bir durum varsa bundan birşey çıkmaz çünkü veli kabul etmiş oluyor.

computing' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:
bencede evrakta sahteciliğe girer dilekçeleri al direk savcılığa suç duyurusunda bulun
hocam bazı müdürler veliyi ikna ile değiştiriyor. Eğer öyle yapılmışsa o zaman evrakta sahteciliğe girmez. Böyle bir durum varsa bundan birşey çıkmaz çünkü veli kabul etmiş oluyor.

hocam velilerin dilekçelerini aldım yani istesede değiştiremezler artık

zodiac' Alıntı:
computing' Alıntı:
faruk8542' Alıntı:

hocam velilerin dilekçelerini aldım yani istesede değiştiremezler artık
hocam ilk atandığım yıl benimlede uğraşmışlardı. Zaten en uzak yere görevlendirme yaptılar diyorsunuz o zaman hakkınızı arayın gördüğüm kadarıyla kaybedecek birşey yok.

En iyi müdür ölü müdür bunu anladım ben müdürden abi falan da olmaz müdürden olsa olsa kötü bişeyler olur. 2 BT öğretmeniyiz öğretmen arkadaşlarımın yanında Hocam tabikyi seni formatör yaptım dilekçeni de yolladım diyen müdür ilçeyi arayıp onu başka okula alsanız da diğerini bizim okula formatör yapsak demiş. Bu Eğitim Birsen sınır tanımıyor elindeki gücü bu şekilde kullanıyor ama Allah büyük bir sonraki görüşmemizde cenazelerinde olurum inşallah.

BBNET
Geri