BT & Yazılım dersi engelleniyor...

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
bt sınıfım ve kadrolu öğretmen olmama rağmen, bugün okul idaresinin seçmeli olarak BT & Yazılım dersini seçenlere BT sınıfı zaten kapatılacak, öğretmeni de yok, bu derse talepte olmadığı için seçseniz bile sonradan başka ders otomatik olarak seçilecek diyerek, BT & Yazılım dersini seçtirmemeye çalıştıklarını öğrendim, bu veliler ile telefonda görüştüm ses kayıtlarını aldım, ayrıca ilçeye verilmek üzere dilekçelerini de alacağım, değiştirilmiş dilekçelerde elimde mevcut, seçmeli dersler ile ilgili olarak son yollanan yazıda yönlendirme yapılmaması ve derse talep az olsa bile bölgedeki başka okullar ile ortak derse açılabileceği yazıyor, ben kadrolu ve bt de açık olmasına rağmen yalan yanlış yönlendirmeyle birçok veli başka dersleri seçmişler. şikayetimi heryere yapacağım

bir avukatla görüşüp maddi manevi tazminat davası da açmayı düşünebilirsin hocam

Hocam şikayetlerinizi yapın ancak izinsiz ses kaydı almak 6 aya kadar hapis cezası yada adli para cezası ile cezalandırılır!

yesimim2000' Alıntı:
Hocam şikayetlerinizi yapın ancak izinsiz ses kaydı almak 6 aya kadar hapis cezası yada adli para cezası ile cezalandırılır!

haklısınız hocam ama zaten bu ses kaydını veli inkar ederse kullanmayı düşünüyorum, sıkıntı olmaz herhalde dimi?

zodiac' Alıntı:
omd' Alıntı:
bir avukatla görüşüp maddi manevi tazminat davası da açmayı düşünebilirsin hocam

nasıl açabilirim hocam neye dayanarak böyle bişi yapabilirim?
dersin seçTirilmediği için norm fazlası duruma düşme vb durumlar olursa buna istinaden bişiler olabilir. Avukatlarla görüşün derim.

büşra1' Alıntı:
https://www.google.com.tr/search?q=kayipsehir.biz&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla%3Atr%3Aofficial&client=firefox-a
+
büşramısın nesin napmaya çalışıyorsun sen amacın ne, reklam koyup durma araya

hocam beninde labı kapattılar ve derslerimi seçmediler bende dilekçe ile okuldan bilişim sınıfının neden kapatıldığını soracam ve sonrada bakanlığa bilgi vermeye düşünüyorum..neyşim lab eskimişte kullanılamıyormuş...

ali123321' Alıntı:
hocam beninde labı kapattılar ve derslerimi seçmediler bende dilekçe ile okuldan bilişim sınıfının neden kapatıldığını soracam ve sonrada bakanlığa bilgi vermeye düşünüyorum..neyşim lab eskimişte kullanılamıyormuş...

olmaz öyle bişi hocam ilçeden olur almaları gerekiyor, heryere şikayetini yap bize yapılanların ardı arkası kesilmiyor sürekli bizimle ugraşıyorlar:(

valla hocam kime güveniyorsa git ne yapıyorsan yap dedi bende gereken ne ise yapacağımı söyledim...bide kadrolu öğretmenim derslerimi seçtirmedi ve benim görevlendişrme 4 saat olan okula yollamış...bilgisayarlar depoda neymiş devrini tamamlamış...tamamladı ise yenisini alacaksın arkadaş odana klima tv almada labı yenile....Allah sonumuzu hayır ede

ali123321' Alıntı:
valla hocam kime güveniyorsa git ne yapıyorsan yap dedi bende gereken ne ise yapacağımı söyledim...bide kadrolu öğretmenim derslerimi seçtirmedi ve benim görevlendişrme 4 saat olan okula yollamış...bilgisayarlar depoda neymiş devrini tamamlamış...tamamladı ise yenisini alacaksın arkadaş odana klima tv almada labı yenile....Allah sonumuzu hayır ede

aynen hocam benide dağın başında bir okula görevlendirme çıkarttırmış, bende gerekli heryere şikayetimi yapacağım sonuna kadar..

vazgeçmeyelim mücadeleden arkadaşlar...bakanlıkta bu konu ile nereyi arayıp şikayette bulunabiliriz?..yoksa silsile yolunu izleyerek mi bakanlığa ulaşacağız...

ali123321' Alıntı:
vazgeçmeyelim mücadeleden arkadaşlar...bakanlıkta bu konu ile nereyi arayıp şikayette bulunabiliriz?..yoksa silsile yolunu izleyerek mi bakanlığa ulaşacağız...

kesinlikle hocam hakkımızı arayalım, adamlar birlik olmuşlar BT dersini seçtirmiyorlar bizim hakkımız olan dersi veremiyoruz bizde, hiç bu konu ile ilgili şikayette bulunan yok mu ?

BBNET
Geri