BT SINIFI KURMAK

Kodla Büyü

ti_esti_to

Site Gezgini
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar iyi forumlar. Ben ve pek çok arkadaşımız bt sınıfı eksikliği yaşıyoruz. Bt sınıfı olan arkadaşların da pek çoğunun bilgisayarları eski ve kullanışsız. İnternete zor girer vaziyette. Maalesef bu şartlar altında ders yapmak oldukça güç. İstediklerinizi yapamamak, günün şartlarına göre programları kullandıramamak, sosyal medyaya bağlanamamak(malum meb hattı) gibi sorunlarımız var. Bunlardan daha vahimi bilgisayarlarımız yok. eğer şanslıysanız bir bilgisayar ve projeksiyonunuz vardır da öğrencilere sırayla yer vermek şeklinde ders yapabilmekteyiz.

Benim bu konuda aklıma gelen yegane çözüm 2. el bilgisayar alıp okula bt sınıfı kurmak. Ama bu da yasal olarak pek mümkün görünmüyor. Okul aile birliğine bildiğim kadarıyla aldıramıyoruz. Devlete kalsak 10 sene daha bilgisayar gelmez gibi görünüyor.

Bir bağışçı bulsak 3000-3500 tl civarına çok güzel 5 sene iş görecek 15-20 adet bilgisayar bulabiliriz ama iphone'a 2500 lira veren insanlardan böyle bir bağış bile alamıyoruz. Gerçekten bu durum can sıkıcı.

Yani demem o ki bir bağışçı bulursanız haber verin :((

Sayın hocam. İlçemizde eğitici formatör bir arkadaşımız sayesinde ilkokula dönüşen bir okuldan tüm laboratuvarı okulumuza getirdik. Ve enkaz halinegelmiş Faz1 bilgisayarların yerine koyduk. Exper Celeron 3000 (veya küsür) işlemci 512 Mb Ram var. Canavar gibi....

Diyeceğim o ki gidin çevrenizde ilkokula döünşen labı olan okul varsa labda bilgisayarları dağıtmadan ilçeye başvuru yapın dilekçe yazın ilçe milli eğitim müdürüyle görüşün.

Saygılarımı sunarım.
Burdan labımızın kurulumu için çok uğraş veren İsmail Çiftçi hocamıza teşekkürlerimi sunarım.

BBNET
Geri