BT sınıfındaki Pardus bilgisayarlar için derste MS office mi açık kaynak office mi kullanıyorsunuz ?

Kodla Büyü

MCEYLAN

Üye
BT sınıfındaki Pardus bilgisayarlar için derste MS office mi açık kaynak office mi kullanıyorsunuz ?
Microsoft office kullanıyorsanız nasıl bir yöntem ile yüklediniz arkadaşlar (Virualbox, Wine vs.)

libre office kullanıyordum hocam yeni free office ye geçtim.
free office, MS ofis e daha çok benziyor.

Pardus kullansan ms office kurmakla uğraşmazdım. Çabaya değmez.
Windows kullandığım için ms office gösteriyorum.

Dün tüm sınıfı windowsa geçirdim. Pardusta sıklıkla fare ve özellikle klavye hataları alıyodum. ms office e geçtim ben de.

ms office de hazırlanan sunular free office de sıkıntısız açılıyor mu ? Bu konuda çok şikayet geliyor animasyonlar düzgün çalışmıyormuş libre de ve open office de

Ben gelir gelmez hepsini windowsa geçirdim. Uygulama yüklemeye çalışıyoruz muadili yok yada muadili hata veriyor. Her gün ayrı bir sorun derken üzülerek te olsa geçtim.

Hiç değiştirmedim. Pardus devam. Herşey var. Ofis olarak only ofis kurdum öğretmen bilgisayarına. Daha uyumlu gibi. Öğrenci bilgisayarları libre ofis duruyor.

Şu ana kadar şu olsa dediğim bir şey olmadı şükür. Hepsinden fazlasıyla var ve lisans sorunu yok.

Libre kullanıyorum hocam başta Moffice kurmak istedim ama iyi ki kurmadım. Alışınca Libre gayet kullanışlı.

ilksms
Geri