BT Sınıfında Ders İşlemekte Zorlanıyorum ve Ders Zor Geçiyor

Kodla Büyü

burock_26

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Derste öğrenciler sürekli youtube açmaya çalışıyorlar kurduğum programları kırmaya çalışıyorlar bazıları kırıyor da gerçekten insanı zorluyor bu çocuklar hocam biz bu kodları yazıp da ne olucaz yapay zeka kodcuların yerini alacakmış falan filan yıldım yani sus dur kapat demekten sıkıldım

Son düzenleme:
ders çalışanı bile kendisi çalışmadığı için "profesör mü olacan, mezun olunca sen de ben de asgari ücret alacaz" deyip çalışmamaya teşvik eden öğrenciler var maalesef. Herkesin asgari ücret aldığını sananlara internetten bordro araştır demek lazım.

Kullandığınız programda ekran kilitleme özelliği varsa onu sık sık kullanın hocam. Etkinlik ve uygulama yapacağınız zaman kilidi kaldırırsınız. Bir nebze işinizi kolaylaştırır.

Öğrencilerin sınıftaki davranışları ile BT labaratuarındaki davranışları arasında ciddi farklar olabiliyor. Sınıf kontrol programları, düzenli olarak yer değişikliği( Ben ayda 1 random yer değişikliği yapıyorum), derse girişte ekranların kilitli karşılanması gibi uygulamalarla belirli oranda bir standart yakalanabiliyor.

Derste öğrenciler sürekli youtube açmaya çalışıyorlar kurduğum programları kırmaya çalışıyorlar bazıları kırıyor da gerçekten insanı zorluyor bu çocuklar hocam biz bu kodları yazıp da ne olucaz yapay zeka kodcuların yerini alacakmış falan filan yıldım yani sus dur kapat demekten sıkıldım
Değerli hocam, yapay zekanın yeteneklerine sığınıyor ve bahane üretiyorlarsa yapay zekanın gelecekte yapamayacağı şeylerle ilgili bilgi paylaşımı yapabilirsiniz. Saftirikleri merak ve hayranlık uyandıran bilgiyle biraz uyandırın derim. Hayranlık, istek ve heyecan uyandırmadan zaten ders işleyemeyiz. Hele ki bu alanda kaydırıp 2 dakikada tükettikleri içerikler varken öyle 10 dakika bir konuya dikkatlerini çekmek ve ünite boyunca sıcak tutmak babayiğitlik isteyen bir meziyet.

Yalnız siz şikayetinizi yazmışsınız, sınıfı yönetim tarzınız, teknik imkanlarınız, konular için seçtiğiniz uygulama ortamı-program....vs ilgili pek detay yok. Her yerde nasıl aşılacağı yazan bir uygulama mı kullanıyorsunuz, çocuklar başıboş kalacak vakit mi buluyor; örneğin sık sık dersinizden başka bir yere teknik çözümler için çağrılmak gibi...Detay verebilirseniz belki somut ve işinize yarayacak öneriler de gelebilir.

ilksms
Geri