BT sınıfına bilgisayar kazandıracak proje önerileriniz

Kodla Büyü

seraydın

Aktif Üye
arkadaşlar okulumuzda bilgisayar sistemi çok eski, lab berbat durumda hem donanımsal hem fiziksel yönden çok kötü. (4-5 mausla win98 kullanıyoruz.)okula para kazandıracak, labı yenileyecek, en azından 15 pc alabilecek bişeyler düşünüyorum. kime gideyim ne yapayım bi projemi düşüneyim bilmiyorum. bu tür çalışmalar yapanlar var mı. varsa fikirlerinizi bekliyorum.

Lablarin kaldirilmasi icin can atildugi bir donemde bbunu yapabilirmisin ki. Firsat bu firsat deyip labi kapatmaya calisabilir sevgili idareci.

Onun disinda direkt destek isteyin bence. Tabi cevrediklerin ilgisine bagli.
Ben 2 yil once 350 tl toplayamadim idare ve cevre esnafindan. Mecburen ogrenciler 1 tl toplayarak halletim ki onu bile vermeyenler oldu. Bu arada ogretmenlerden de tebrik ve guzel dusunceymis soylemleri disinda destek gelmedi

seraydın' Alıntı:
arkadaşlar okulumuzda bilgisayar sistemi çok eski, lab berbat durumda hem donanımsal hem fiziksel yönden çok kötü. (4-5 mausla win98 kullanıyoruz.)okula para kazandıracak, labı yenileyecek, en azından 15 pc alabilecek bişeyler düşünüyorum. kime gideyim ne yapayım bi projemi düşüneyim bilmiyorum. bu tür çalışmalar yapanlar var mı. varsa fikirlerinizi bekliyorum.
İl Milli Eğitime başvurun Fatih Projesi okullarına Etkileşimli tahta geldiğini bu okullarda projeksiyonlarla beraber kullanılan ama artık kullanılması gerekmeyen pclerin okulunuza verilmesini istediğinizi belirtin.

Sistem üzerinden talepte bulunursanız yeni bilgisayarlar yada bilgisayar sınıfı için tüm ihtiyaçlarını almanız mümkün ; sıralı onayların yapılması ve kabul edilmesi gerekiyor.

hocam bankalara yazın özellikle akbank bunu yapıyor yenilediği bilgisayarları okullara gönderiyor 10 adet.gönderdikleride bizlerin işini çok rahat görecek cinsten.

akbank iyiymiş, sistemden geçen yıl istekte bulunduk ama ilçe mem reddetti. bulduğum her yere mail atacağım artık. sonuçta bu sene bu sınıfta derse gireceğim çocuklara üzülüyorum sadece.....

BBNET
Geri