BT Sınıfımda net kesintisi !

Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar BT Sınıfımda 2 gündür internet bağlantı problemi yaşıyorum. Ne yapsam çözemedim. Sorun şu, modeme ping atıyorum bazen %75 bazen %25 bazen ise tamamen kesiliyor. Bu sorun neden kaynaklıdır ? Ağ üzerinde virüs falan olabilir mi diycem ama bütün makinelerde deepfreeze var, kablo da da problem yok. Modem ışığıda yanıyor idare bilgisayarlarında net var onlarda hiçbir sorun yok, sadece BT sınıfımda sorun var. Neden kaynaklanıyor olabilir ? Lütfen yardımcı olun kafayı yicem :(

Hocam tavsiyem switch ten tüm bağlantıları çıkarıp sadece sizin bilgisayarı bağladıktan sonra bi ping atmanız hatta modemden gelen direkt kabloyu takıp deneyin derim. Virüs olayı ise eskiden başıma gelmişti c deepfreeze li idi ama d açık d ye virüs bulaşıyordu, d ye eriştiğimiz zaman da c ye bulaşıyordu. açıp kapatınca düzeliyordu ama gene de d yi temizlemeden sorunu çözememiştim.

arada başka switch varsa onunla alakalı olabilir.. yoksa kuvvetle ihtimal sorun kabloda ya da ucundaki konnektörde.. sorun yok demişsiniz.. test ettiniz mi acaba kabloyu?
bence kablo ucundaki konnektörü yenileyin öncelikle..

BBNET
Geri