Bt sınıfımız yok,taysiyenizi almak istiyorum.

Kodla Büyü

özygt

Site Gezgini
Arkadaşlar merhaba okulumuzda bt sınıfı yok. İl merkezinde hemen hemen bütün okullarda kurulum tamamlandı. Okul idaremiz uygun yer yok diyerek Mem den gelen yazıları olumsuz cevaplıyor. Okulumuz destek eğitim odamız var ve yaklaşık 5-6 öğrenci yararlanıyor. Okul idaresini bir türlü destek eğitim odasını bt sınıfına çevirmeye ikna edemiyorum. Bt sınıfından bütün okulun yararlanacağını kaç defa ifade ettim.
Ne yapabilirim nasıl bir yöntem izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ögretmeni dinleyen ve değer veren idareler genelde tutarlı ve cesaretli oluyor. Veliye karşı da öğretmeni koruyor. Fakat öğretmeni dinlemeyen idareler genelde kaypak oluyor. En çok veliden çekiniyorlar. Birkaç veli gelip dese ki neden bu okulun bt odası yok. Olay hemen çözülür

Neden BT sınıfı kurulumunu istemiyorlar? Derslik yetersizliğinden dolayı mı yoksa başka bir kasıt mı var? Önce bunun cevabını bulmalıyız. Cevabınız 1.seçenek ise bir şekilde ikna edilir, sorun çözülür lakin 2.seçenekte işiniz zor gibi.

Arkadaşlar merhaba okulumuzda bt sınıfı yok. İl merkezinde hemen hemen bütün okullarda kurulum tamamlandı. Okul idaremiz uygun yer yok diyerek Mem den gelen yazıları olumsuz cevaplıyor. Okulumuz destek eğitim odamız var ve yaklaşık 5-6 öğrenci yararlanıyor. Okul idaresini bir türlü destek eğitim odasını bt sınıfına çevirmeye ikna edemiyorum. Bt sınıfından bütün okulun yararlanacağını kaç defa ifade ettim.
Ne yapabilirim nasıl bir yöntem izlemeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum.
destek eğitim odası bt lab kriterlerine uyuyor da okul idaresi başvurmuyorsa, il/ilçe koordinatörünüzü durumu belirtin. Müdür umursamıyor, koordinatör umursamıyorsa ilk fırsatta o okuldan ayrılın. Labsız bt dersi olmaz. Öğretmene de öğrenciye de yazık.

ilksms
Geri