dorian' Alıntı:Nacizane fikrimi belirtmek isterim, kızmayınız darılmayınız. Şekil seçimi hiç uygun olmamış, Kurallar engellemeler üzerine olmuş. Sanırsın onu yapma bunu yapma eğitim kampına pardon toplama kampına hoşgeldiniz.![]()
Şekillerin açıklamaları ifade etmediğini düşünüyorum. Bilgisayar ayarları değiştirme derken çanta ???? Gerekli durumda çıktı alın derken geri dönüşüm işaretli A4, Tasarruftan bahsederken Cankurtaran simidi.
Ellerinize sağlık daha da çalışılabilinir... :alkis:
Sargon' Alıntı:dorian' Alıntı:Nacizane fikrimi belirtmek isterim, kızmayınız darılmayınız. Şekil seçimi hiç uygun olmamış, Kurallar engellemeler üzerine olmuş. Sanırsın onu yapma bunu yapma eğitim kampına pardon toplama kampına hoşgeldiniz.![]()
Şekillerin açıklamaları ifade etmediğini düşünüyorum. Bilgisayar ayarları değiştirme derken çanta ???? Gerekli durumda çıktı alın derken geri dönüşüm işaretli A4, Tasarruftan bahsederken Cankurtaran simidi.
Ellerinize sağlık daha da çalışılabilinir... :alkis:
Hayatta her şey geliştirmek için vardır. Eleştirileriniz için teşekkür ederim. Bu ilginizden dolayı çalışmayı düzeltmek için sizden yardım alabilirim diye düşünüyorum. Gerekli düzenlemeleri yapıp paylaşabilirseniz minnettar olurum. İlginiz için şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.