bt sınıfı ilkokul kısmında kaldı!

Kodla Büyü

e_melek

Site Gezgini
benim çalıştığım okul iki binaydı. bt sınıfının olduğu bina ilkokul oldu.sadece bt sınıfı değil fen lab.,kütüphane,kantin hepsi orda kaldı.27 sat dersim var ama sınıfım yok.bana tahtaya bilgisayar çizersin hocam deyip dalga geçiyorlar.:(
sınıfı kullanmama izin vermeyecekler.taşınması için yazı yazdılar ama biraz zor görünüyor.bütün sene ne yapacam sınıfta.seneyede norm fazlası olurum artık.bu nasıl iş orda akıllı tahta,bilgisayarlar,projeksiyon hepsi atıl durumda kalacak. ben bilgisayar sıkıntısı çekecem.çıldırmamak elde değil. benim sınıfım çok güzeldi.okul yapılırken planlanmış herşey.ama artık uzaktan bakıp iç geçirecem:(

yazıyı beklerseniz uzun sürer hocam
alt yapı falan var mı yeni binada
varsa 8lerle falan taşıyırsınız. Yoksa işinizi kendiniz yürütün hocam bence
bir elektrikçiye falan sorsanız kaç lira eder kablolama ve kanallama yaklaşık 1000 lira eder
olurmu bilmiyorum ama bunu yaptırıp faturayı mal müdürlüğüne gönderirseniz belki öder
projeksiyon ve tahta takımı zaten kolay iş.

bu işleri yapması gerekenler yapmadığı için kaygısı öğretmene düşüyor. Ne biçim bir zihniyettir yahu.

Tahtaya çizip anlatmak yapmadığım iş değil, çocukların hayal gücünü geliştiriyor :D İlk atandığım yıl okulda güçlendirme çalışması vardı, başka okula misafir olduk ama okul pek misafirperver değildi. İki tane BT sınıfı vardı, ikisini de kullandırmadılar. İnsan çaresiz kalınca her yolu deniyor, projeksiyon da yoktu sınıflarda ve 30 saat de dersim vardı. Bilgisayar sınıfı olmadan çok zor tabi, çözülür umarım.

benim okul da öyle, sınıf ortaokul binasındayken ilkokul binasına yeni taşınmış bi kaç ay önce, ben de tayin isteyip yeni geldim bu okula..tayin döneminde müdür resmen kafaladı beni gerekirse ortaokul binasına taşırız sınıfı tekrar filan demişti, bugün toplantıda yapıcak bişiy yok orda kalıcak sınıf diyo, seneye norm fazlası olucam yeniden okul değiştirmek belki de ev değiştirmek zorunda kalıcam çok moralim bozuldu :(

biz taşıdık.
bizde de bina yapısı fiziki olarak aynen bahsettiğiniz gibi.
taşıma işi için yazışmaya gerek olduğuunu sanmıyorum (ki bazı idareciler sınıf açmak için bt sınıflarını sorgusuz sualsiz kapatırken), yeter ki idareciniz istesin.
elektrik tesisatı işi 2-3 gün sürdü (çoğunlukla eski bt deki malzeler kullanıldı).
yeni bts nin 1/3 lük bölümüne de kütüphane raf,dolap ve masalarını yerleştirdik,böylece Okullar Hayat Olsun'u da kotardık.

Hocam taşınması şart değil. Öğrenciler mecburen oraya gidip gelecekler. Şimdilik başka çaresi yok gibi görünüyor.

Muhtemelen diğer binada da boş dersliğiniz de yoktur.

BBNET
Geri