Bt Sınıfı Garanti Dışı Ücreti

Kodla Büyü

hakanharuny

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Çarşamba günü ilk iki dersi işledikten sonraki ders boştu bende bt sınıfını temizlettim. Sonra derse girdim çocuklar dedi ki ekran kırılmış. Ben garantiden yaptırırız diye önce bir tepki vermedim ama arıza kaydı oluşturdum. Beni aradılar ekran kırılmasının garantiye girmediğini söylediler. Pazartesi fiyat verecekler. Şimdi sorum şu bu garantiye girmeyen durumlarda ücreti kim ödüyor.

Müdürle konuşmadım daha ama müdür ödemem derse kıran kişide temizlik yapan iskurdan gelen bayan inkar ederse ne yapacağım.

Müdürle konuşmadım daha ama müdür ödemem derse kıran kişide temizlik yapan iskurdan gelen bayan inkar ederse ne yapacağım.
Kolay yolu var. O bilgisayara oturan öğrencilere monitör kırık olduğu için boş boş oturacaklarını söyleyin. Ailelerine söylesinler bu durumu. Aileler Cimer'e yazsın. 48 saat içinde okul müdürünüz yeni monitörle kapıda sizi karşılar.

Hocam fazladan bir monitör bulunur kıyıdan köşeden veya çevre okullardan. Öncelikle bu şekilde eksiği bir kapatın aksamanın önüne geçin, ama paralelinde de failini mutlaka araştırın. Bulursanız zaten ödemek zorunda, bulamazsanız ve okulun da şu an parası yoksa kenarda bekler bir gün para olunca yaptırılır. Astarı yüzünü geçiyorsa da hurdaya ayrılır biter. Bunlar olağan şeyler her zaman her şeyi kontrol altında tutamazsınız, tutmak zorunda da değilsiniz siz öğretmensiniz oda bekçisi değilsiniz

Çarşamba günü ilk iki dersi işledikten sonraki ders boştu bende bt sınıfını temizlettim. Sonra derse girdim çocuklar dedi ki ekran kırılmış. Ben garantiden yaptırırız diye önce bir tepki vermedim ama arıza kaydı oluşturdum. Beni aradılar ekran kırılmasının garantiye girmediğini söylediler. Pazartesi fiyat verecekler. Şimdi sorum şu bu garantiye girmeyen durumlarda ücreti kim ödüyor.
Burada Kusura bakmayın ama aslında hata sizde. Birincisi bunun garantiden değişebileceğini nasıl düşündünüz ? hiç elektronik alet almadınız mı ? ikincisi ise bunu neden haber vermediniz ? Müdür şeytanın avukatlığını yapıp hocam sen mi kırdın bile diyebilir.

Her ne kadar dersliklere kamera konmuyor olsa da ben bizim odalara konulması taraftarıyım. Son 12 yıldır laboratuvarımda güvenlik kamerası var. Gerekli uyarı levhaları da var. İşkur personelinden öğrencisine kadar herkes besmele ile giriyor odaya :)

ilksms
Geri