bt rehberliği

Kodla Büyü

minenur3008

Site Gezgini
benim okulda 36 saat bilişim dersi var. 2 öğretmendik. 18 saat derse giriyoruz. geri kalan 12 saati de formatör olarak görev yapıyorduk. ama bizim diğer arkadaş kaza geçirince onunda kalan derslerine gireceksin diye bana bildirdier. bu şekilde ful 30 saate girmiş olup formatörlük iptal edilecek ben bu kadar derse girmek istemiyorum. böyle bir hakkım var mı?
Yönetmelikte okulunuzzdaki derslere girip geri kalan vakitlerde formatörlük görevi alabiliyoruz. ama bizim formatörlük görevlendirilmesinden sonra bu durum çıktı. hakkım var mı ayrıca 30 saat değil sadece 22 saat en fazla girmek istiorum diyebilirmiyim

Zor bir soru hocam. Kendi derslerinden boş kalacak şekilde BTR görevlendirmesini yürütecek şeklinde bir ibare var. Sen 30 saat derse girsen zaten boş vaktin kalmıyor

ilçe mem ve okulunuzun BTR görevini iptal etme hakkı var mı bilmiyorum ili aramak lazım ama BTR isen 5 ve 6 larda zorunlu derslere girersin yetmezse 15 saate tamamlarsın geri kalanında da BTR olursun hocam.

değişmediyse , normalde 15 saat maaş karşılığı + 6 saat zorunlu ekders şeklinde olması lazım.
üzerini istememe hakkın vardı galiba.

Arkadaşlar görevlendirmede nasıl maaş karşılığı oluyor ya ??? Lisedeki 4 saati olan adam btr görevi alıyor neyin maaş karşılığı ? Yalan yanlış yorum yapmayalım lütfen

öncelik derse girmek rehberlik ikinci planda. sizin 30 saati tamamlamadan başkasına dersiniz verilemez. dolayısıyla 30 saat girmeniz gerek.

15 saat maaş karşlığı bir branş öğretmenin i girmesi gereken ders saatidir.

6 saatte sen istesen de istemesen de ek ders olarak girmeni isteyebilir okul senden. 30 saat derse girmen zorunlu diye bişey yok. ama sen 21 saat ders verip de 9 saat için de BTR yapmaz benim bildiğim il milli eğitim. Genelde 20 saati geçince ders saati yapmıyorlar BTR.

21 saat ders zorunlu oluyor böylece. Sen BTR de sizin olsun derslerde 21 saat girer çıkarım gerisini ne yapıyorsanız yapn diyebilirsin uygun bir dille. yok ek ders lazım dersne de 30 saati alırsın hocam. 30 saat alınca da sanırım full ek ders oluyo dolayısıyla kulüp ve sınıf rehberliği veremezler diye düşünüyorum.

BBNET
Geri