Bt rehber yardm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan faruk47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

faruk47

Üye
Merhaba arkadaşlar ben lisede bt rehber öğretmen olacam fakat ortaokulda Teknoloji veTasarım öğretmeni olarak 20 saatim var Benim bu 20 saatin 4 saatini idare başka bir öğretmene verebilir mi ben sadece maaş karşılığı girecem diyorum fakat idare kabul etmiyor yönetmenlikten dolayı sizce veribilir mi verirse sıkıntı çıkar mı..

Hocam senden baska teknoloji tasarim ogretmeni varsa ona verebilirler fakat baska brans ogretmenine yada ucretli ogretmene veremezler. (ben oyle biliyorum)

Teşekkür ederim hocam .. Ama yönetmenlikte bu yazı var.--"BT öğretmenine maaş karşılığı verilebilecek bir ders ücret karşılığı başka bir
öğretmene verilmeyecektir" Bana sadece maaş karşılığı verilirse diğerler başka öğretmenelre verilemez mi ?

faruk47' Alıntı:
Teşekkür ederim hocam .. Ama yönetmenlikte bu yazı var.--"BT öğretmenine maaş karşılığı verilebilecek bir ders ücret karşılığı başka bir
öğretmene verilmeyecektir" Bana sadece maaş karşılığı verilirse diğerler başka öğretmenelre verilemez mi ?

Kendi okulundaki tüm derslere gireceksin hocam

evet branşına ait derslere sen gireceksin hocam. Kalan zamanda BTR olabilirsin. Sana ait olan dersler başka bir öğretmene verilemez.. Yani bakanlık başkası için ek ders kazanılmasını bu şekilde önlemiş..

faruk47' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar ben lisede bt rehber öğretmen olacam fakat ortaokulda Teknoloji veTasarım öğretmeni olarak 20 saatim var Benim bu 20 saatin 4 saatini idare başka bir öğretmene verebilir mi ben sadece maaş karşılığı girecem diyorum fakat idare kabul etmiyor yönetmenlikten dolayı sizce veribilir mi verirse sıkıntı çıkar mı..

hocam BİMER e yazın kesin cevabını alın...

Teşekkür ederim yorumlarınız için ama bakanlı BT rehber öğretmen işini en iyi şekilde yapacak şekilde de ayarlansın diyor dersler

BBNET
Geri