KARDEŞ BÖLE ADAMLARLA AYNI SIFATI TAŞIMAKTAN UTANIYORUM CİDDEN ALLAHTAN BÖLE ADAMLARLA KARŞILAŞMIYORUM KATİL EDER BÖLE ADAMLAR SON 4 YILDA HEM BTRYİM HEMDE HALK EĞİTİM KURSU AÇTIM BU DÖNEMDE YETİŞTİRME KURSU AÇTIM_MurAy_' Alıntı:Şimdi arkadaşlar,bunun gibi soruyu tutar da üst makam sorarsanız,böyle durumla karşılaşırsınız.
Ben bu okulu aradım geçen hafta.Karşıma çıkan sanırım müdür yardımcısı idi..
Evet bu yazı doğru dedi ve zafer kazanmış eda ile "Bu arkadaşlar hafta içi sonu,halk eğitim,yetiştirme... gibi kurs açamaz dedi"
Sanki dünyanın sırrını çözmüş gibi bir tavrı vardı :x
Sonra ben,bu adamın görevlendirme yazısında,çalışma saati ile ilgili maddenin neresini anlamadınız ? diye sorunca
bozuldu,"bakanlıkla konuşcaksınız" falan demeye başladı,ben iyi rahatlamışsınızdır artık dedim ve telefonu yüzüne kapattım...
veee beni hemen sonra farklı iki numara aradı
açmadım,umarım odur ki büyük ihtimal o,kudurmuştur inşallah :++:
bence sizler de yapın,benden sonra ilçeden arkadaş aradı,yazı der demez kapatmış herif telefonu :+1:
ben o bilişim öğretmeninin yerinde olsam,sendika mahkeme ararım hakkımı ama yavrum sesi çıkmıyor heralde.
Manisada sıkıntı yok hocam ilçe onayladıbilisimci_009' Alıntı:bu nasıl iş arkadaş benim kurusumu müdür haftasonu bişey olmaz diye açtı ilçe kapattırdı.bu arada il Aydın kursu açılan iller hangisi yazarlarsa sevinirim
hocam bu aydın napiyo anlamıyorum diğer illerde herkes açıyo siz nasıl açamıyosunuz anlamadımsftcrt' Alıntı:benim iki tane kursum açtırılmadı malum yazıya istinaden aydın efeler mem e dilekçe verdim aynı malum yazıyı okula gönderdi. :x
Hakan25' Alıntı:Sayın hocalarım son gelen yazıyı nasıl yorumluyorlar, yazıda bt rehberliği görevi saati bittikten sonra belletmenlik dahil diğer görev alabilir özellikle belirtmiş, neden bu kadar zorluk çıkarıyoruz. Ayrıca Fatih projesi kapsamında bir çok kurs verdim. hala anlamayanlara sormak lazım, mesaiden sonra ekders karşılığı yapmış olduğum kursların hiç birinin onay almaması gerekir. Hepsi onaylandı. size tavsiyem verin dilekçeyi idarecileriniz işin içinden nasıl çıkarız diye düşünsünler
Hocam şu yazıyı buraya atmanız mümkün mü? gönüllü olarak mahkemeye verecemdenizci' Alıntı:Hakan25' Alıntı:Sayın hocalarım son gelen yazıyı nasıl yorumluyorlar, yazıda bt rehberliği görevi saati bittikten sonra belletmenlik dahil diğer görev alabilir özellikle belirtmiş, neden bu kadar zorluk çıkarıyoruz. Ayrıca Fatih projesi kapsamında bir çok kurs verdim. hala anlamayanlara sormak lazım, mesaiden sonra ekders karşılığı yapmış olduğum kursların hiç birinin onay almaması gerekir. Hepsi onaylandı. size tavsiyem verin dilekçeyi idarecileriniz işin içinden nasıl çıkarız diye düşünsünler
hocam ben aydın iline gönderilen bakanlık yazısını okudum. GEÇİCİ GÖREVİ SÜRESİNCE dyk de ders okutarak karşılığında ayrıca ek ders ücretinden yararlandırılmasının mümkün bulunmadığı değerlendirilmektedir. diyor.
Mahkeme Hocam.denizci' Alıntı:ama aslolan bakanlık yazısı maalesef.bu yazıya bi çözüm bulmak lazhm.
yok hocam derse girmişsin isterlerse aç davanıla_mer62' Alıntı:Peki bu yaziyla birlikte geriye donuk odeme filan cikarabilirler mi ya??bu bölümü sectigime lanet olsun yaamelemiyiz ogretmenmiyiz belli degil
![]()