bt rehber öğretmeni okulda kaç saat durur

Kodla Büyü
ikili eğitim yapılan bir okuldayım 1 de girip 6.45 de okuldan çıkıyoruz. 7 saat ders yapılmakta. Okulda günlük 6 saat mi durcam yoksa 7 saat mi

Hocam bu konu çok tartışıldı. İşin özü okuldaki saatlere uyarsın. yani 7 saat. Günde 1 saat içinde idareyle kötü olduğuna değmez

Hocam 7 saat durman gerekiyor; ama idareyle karşılıklı iyi niyetli olursanız mesai saatlerinde sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar lisede de durum böyle mi? Malum ortaokullarda 30 saat, ama liselerde 40 saat ders var.

30 saat ders üzerinden ek ders alan öğretmen gün bile boşaltabiliyor biz aynı ek dersi alırken çıkış saatimiz bile sorun oluyor. ne zaman idarenin eline kalmadan çalışabileceğiz merak ediyorum...

Hocam bizim çalışma saatimiz eğitim öğretimin yapıldığı saatlerdir. Eğer okulda sabahçı ve öğlenci grup varsa, ya sadece sabah saatlerinde ya da sadece öğlenci grubun eğitim öğretim gördüğü saatlerde çalışmalıyız. İtiraz eden müdür olursa ekteki yazıyı gösterebilirsiniz. (8. ve 11. Madde)

Ekli dosyalar

hocam herkes 30 saat üzerinden ek ders alıyor bizi 35 saat okulda dikiyorlar bende bunu anlamıyorum o zaman ek dersimizi 35 saat üzerinden versinler

beerem_1907' Alıntı:
hocam herkes 30 saat üzerinden ek ders alıyor bizi 35 saat okulda dikiyorlar bende bunu anlamıyorum o zaman ek dersimizi 35 saat üzerinden versinler
Bilişim Teknolojileri Rehberliği bir görevlendirmedir. Siz şartları bilerek görev talep edersiniz ve görevlendirilirsiniz. Şartlar uygun gelmiyorsa görev talep etmezsiniz olur biter. Kimse de sizi okula dikmez.

Ortaokuldaysaniz dersinize girer kalan saati 35 e tamamlayacak şekilde gunlere dagitirsiniz

Tam formatörlük zamanlarının 8-17 mesaisinden kurtulduk diye sevinirken bu 35 saat ders de bize ömer dinçer in hediyesi olarak geldi, hani öğretmenler çalışmıyor ya toplumda öyle bir hava varmış ya bu şekilde saygınlığı artıracağını düşündü.

ozgur30m' Alıntı:
Normalde okulda öğrencilerin ders saati içerisinde olman gerekiyor.

Yapmayın arkadaşlar bu söylemlerden vazgeçin! Kendimiz diye diye bunu kalıcı hale getireceğiz. O zaman neden adamlar 2 devre için 2 BTR görevlendirilir desinki! O zaman o okulda 1 btr varsa 2 devrede de mi görev alacak? Neden ders çizelgesinde btr olarak yazılır desin?? Lütfen bunların cevaplarını düşünün.. 30 saat arkadaşım, üstü yok.. Siz idareye söyleyin bana ders programı yapmanız lazım.. BTR diye belirtmeniz lazım.. O zaman kendiliğinden 30 saate sabitlenir. Siz hiç saat muhabbeti yapmayın. Yoksa bende müdür olsam sizi 35 değil 55 saat tutmak isterim. Her daim elimin altında personel.. Kim istemez ki :wink:

İdare ile iyiyiz şükür okul için ekstra beklediğim de oldu sabah iki saat geç geldiğimde. Ben şöyle demiştim rehber öğretmen nasıl mesai yapıyorsa bende oyleyim sonuc olarak ek görev iki bransda almıyor. İşin aslı size bağlı hocam ikili ilişkilere

Program da çare ama yedinci saate ders yazarsa idare kalırsın okulda tıpış tıpış amacın erken cıkmaksa tabi

bu sizin teslimiyetçi yapınıza bakıyor şaşıroyurm. bu ne korku bu ne telaş. 35 saat olduğunu kim nereden yazıyor. bende tartıştım bu sorunu okulda mesele okula 40 saat ihtiyaç varsa kalaım ama kıllığına 35 saat kalacak diyorsan bende inatla 30 saatten fazla kalmam. hiç bir yönetmelikte 30 saat veyaz 35 saat yazmaz. il formatörden görüş istedim onlarda 30 saatten fazla giremezsiniz diyor. bakın yönetmelikte şu yazar öğretmenin bilişim derslerinden sonra geriye kalan zaman da ders programında geri kalan yere bt rehberlik yazar. yaw arkadaş öğretmen haftalık haftalık ders çizelgesinde 40 saat yada 35 saat ders verilen öğretmen var mı? yokkk yook yokk. haftalık ders çizelgesinde bir öğretmen olarak değerlendirilip ders programınızı 30 saat olacak şekilde ayarlayacaksınız. eskiden müdür yardımcısı ile aynı saatti ama 2012 den itibaren bt rehber öğretmen olarak isim değiştiğindenn beri öğretmen olarak değerlendiriliyoruz.

wepster' Alıntı:
Program da çare ama yedinci saate ders yazarsa idare kalırsın okulda tıpış tıpış amacın erken cıkmaksa tabi

ilk 2 saat ve son iki saatte ders koyarsa kalırsın tıpış tıpış doğrudur. bu kıllık yapmış demektri. sende çalışmazsın kardeşim. elmi yaman belmi. yazıcı yazmaz anlamazsın. sınıf fotolarını 1 ayda yaparssın. web sitesi canın istediğinde bakarsın. o zaman o gelsin tıpış tıpış

BBNET
Geri