mugemmel' Alıntı:bt.ogretmeni' Alıntı:Aşağıdaki linkteki 16791 sayılı yazının 8. maddesinin hemen başını ve hemen altındaki Tereddüt Edilen Hususlar yazısının da 7. maddesindeki örneği bi zahmet okuyuver. Uygulamayı beğenirsiniz veya beğenmezsiniz ama kanunları, yönetmelikleri, genelge ve yazıları kafamıza göre yorumlayamayız, zaten bu isteğe bağlı bir görevlendirme, şartları hoşuna gitmeyen görev almaz yada o şartları iyileştirmek için çabalar ama elmaya armut deyip insanları yanıltmaz.
http://aksaray.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2015_01/06084530_cilt1.pdf
Hocam 2li devre de 2ogretmen görevlendirilir demiş burada ama benden başka gorev isteyen çıkmazsa ne olacak. Ustelik sadece öğlenci devre de bilişim tekn. Dersi var. Yanı sabahci devre de BTR olan kişinin hiç dersi olmuyor bu durumda. Amannnn ne karma karisik bir iş bu :?
ilk defa btr görevi aldım bu konularda pek bilgim yok ...hocam benim okulun mesai saatleri 09:00 16:10 bu arada mı btr görevi yapcam yoksa 30 saat tamamlaması olunca 15:00 şeklinde mi çalışcamKonudaki tüm mesajları okudum. Arkadaşlar şu eksikliği gördüm. Yönetmelik ve yönergeleri okumuyoruz. Forumda 30 saat vb konuşulanlar var. BTR çalışma saatleri ilgili yönerge ve resmi yazılarda net bir şekilde belirtilmiştir.
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nün 2012 tarihli ve 16791 sayılı yazının 8. maddesinde açıkça belirtilmiştir:
BT Rehberliği görevi eğitim öğretimin yapıldığı saatlerde yapılacak,...
Buradan şu anlaşılıyor ki mesai saatleriniz okulun eğitim öğretim yaptığı saatler içindedir. Örneğin; tam gün (normal) eğitim yapan bir lisede ders saatleri 09:00-15:00 arası ise sizin de göreviniz bu saatler içindedir. Yani 09:00 da mesainiz başlar, 15:00 da biter.
Ayrıca son olarak yayınlanan 28/09/2012 Tarihli Bilişim Teknolojileri Rehberliği Görevi (Tereddüt edilen hususlar) yazısının 7. ve 8. maddelerinde net olarak ve örnek verilerek açıklığa kavuşturulmuştur. NOKTA
ilk defa btr görevi aldım bu konularda pek bilgim yok ...hocam benim okulun mesai saatleri 09:00 16:10 bu arada mı btr görevi yapcam yoksa 30 saat tamamlaması olunca 15:00 şeklinde mi çalışcam